Hogy koptassam le a mindennapi kéregetőt ?
Konkrétan egy emberre gondolok :D állandóan le akar húzni cigivel akkor mondtam neki nem dohanyzok ami igaz is . De nem hiszi el soha sem.
Elkerülhetetlen mert hazafelé egy vonattal jön a roma nő...az a tipikus roma nő, akinek soha sincs pénze (elvileg). Egyszer vettem neki vonat jegyet hazajutni , azóta állandóan jön, hogy ma sincs nála semmi, tudja van pénzem, adjak már , múltkor is volt és a képembe mászik.
Egyszer csináltam , azóta elvárja . De nem adja meg , hiába mondja ezt .
Közben meg a kéregetesek után megy a többiekhez , akik a restiben isznak.
Valami tipp ?
Sajnos minden nap összefutok vele...
Variációk:
- a segélyeket az önkormányzatnál osztják
- nem én vagyok a Máltai Szeretetszolgálat
- (életerős fiatalnak) a vasútnál van felvétel teherhordó munkakörbe!
Toltenek par szal cigit valami piszkosul otvar dohanybol, fantaziadra bizom, mivel tudod megjobban elrontani. Ketszer-haromszor megismetled, tobbet nem fog kerni.
Ha mast is adsz neki, az mar tenyleg a te hulyeseged lesz...
Rólam így koptak le a szokásos kéregető cigányasszonyok:
Munkanélküli vagyok, a számlámon van minusz 200 ezer. Inkább ő adjon nekem. Erre úgy meglepődött, hogy elviharzott pár szitokszó kíséretében és azóta sem jön oda hozzám.
A másik pedig, aki mindig jósolni akar nekem erőszakosan:
Tudom, nem illik ilyennel hazudni, de már nagyon elegem volt belőle. Azt mondtam rákos vagyok. Egyből visszavett, azóta sem mer odajönni.
Ha kicsit 'sajnáltatod' magad, akkor békén hagynak. Ha visszaszólsz/elküldöd a fenébe, akkor még nekik áll feljebb és nekiállnak balhézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!