Milyen nem mindennapi témák érdekelnek?
Bármi jöhet amit olyannak tartasz, amiről nem tudsz a legtöbb emberrel átbeszélni, mert nem érdekli a nagy átlagot.
Engem érdekelnek a következő témakörök:
emberi elme, társadalmi kérdések, összeesküvés elméletek, politika, űrlények, ufok, a média ránk gyakorolt hatása, a művészetek, ősi építmények, vallások, törvények, etika, erkölcs, morális értékrend és még jó pár téma, amihez nem gyakran találok olyan embereket, akiket szintén érdekelne bármelyik. Ha találok is, akkor az esetek többségében nem vagyunk ugyanazon a hullámhosszon és elbeszélünk egymás mellett, ezt nem a vitákra értem, azokat szeretem, hanem vagy nem érdekel annyira a téma mint őt, vagy sokkal jobban érdekel.
Neked van-e olyan oldal vagy hely, ahol az adott témát át tudod beszélni valakivel?
Eutanázia, telepátia, álmok, álomfejtés, kézírás/grafológia, temetések, biológiai ritmus, statisztikák, versek, pszichés jelenségek, humanitárius munka, és majdnem minden, amiket te is felsoroltál.
Barátaim, ismerőseim azért nagyjából vevők ezekre a témákra és persze olvasok róluk.
Szerintem egyebek mellett az emberek félnek beszélni a halálról, illetve ami azután következik. A halál után következik az ítélet. Minden embernek meg kell állnia Isten előtt, ha akarja, ha nem. Ha elfogadta Jézus Krisztust megváltójának még itt a Földön, akkor örök életet kapott, és a Mennyországban tölti az örökkévalóságot Istennel.
Ha nem fogadta el Jézus Krisztust, és bűnben maradt, akkor a pokolra kerül, ahol lesz sírás és fogcsikorgatás. El lesz választva Istentől örökre. Ez a helyzet kedves olvasó. Én tabu nélkül leírtam neked mi a valóság. Nincs érdekemben hazudni.
Mindenkiben van egy Isten alapú űr, amit csak Isten tud betölteni. Ezt az ember figyelmen kívül hagyhatja, de mindenkiben ott van. A sok nyomorúság ami a Földön van, mind visszavezethető a bűnhöz. Mikor az első emberpár elbukott, mindnyájan elbuktunk. A következmény a halál lett. Viszont Isten nem akarta hogy elvesszünk, ezért elküldte a fiát, Jézust, akinek meg kellett halnia helyettünk és értünk, így Ő viselte a bűneink következményét. Ez utat nyitott Istenhez nekünk. Ez a lehetőség mindenki számára nyitott amíg él ezen a Földön. Ha meghal, nincs visszaút.
Addig kell jól dönteni, amíg él az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!