Amikor a H1N1, vagy a SARS, stb. zajlott, akkor minden hírforrás tele volt vele, mégis éltük tovább a mindennapi életünket. Akkor most mégis mi van? .
Hát az van, hogy az egész világsajtót és helyi médiát valahol egybizonyos társaság cenzúrázza, és uralja.
Amin már gondolkodni is kellene, az veszélyesen illegális, meg darkweb, meg kurucinfo
A SARS idején mindössze egy éves lehettem, de a szüleimet kérdeztem és tulajdonképpen nem is tudták.
A H1N1 idején is kisgyerek voltam, talán alsós, annyira emlékszem az akkor nagyon ment a hírekben, még be is oltattuk magunkat.
Azonban ez a korona sokkal durvább szerintem, mint az előbbiek, lehetne jönni azzal, hogy sima influenzában is meghalnak rengetegen, de ez akkor sem oké, hogy több mint másfél millió megbetegedés van világszinten, arról nem is beszélve, hányan halnak meg.
én anno a H1N1-et elkaptam, kb attól azt hittem, megdöglök.
42 fokos láz, kb 2 hétig agonizáltam tőle.
Ma meg mondja a hírekben, az a korona kb 10x erősebb annál...
Szóval aki károgja ezt, hogy nyugodtan menjünk csak ki az utcára, meg ne féljünk tőle, na ezeket fertőzném meg legelőször vele....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!