Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merjek-e hölgyekkel ismerkedni havi 340 ezer forintos kereset mellett?
34.
Sajtóigazolvánnyal itt bohóckodsz a gyakorin, két pipás válaszolóként. Seems legit.
36.
Attól, hogy más is nagyot hazudik az oldalon, a tied még nem lesz hihetőbb.
Na, de megyek, repülök vissza a Neptunuszra, megnézni a táncoló cicák koncertjét, sajtóigazolvánnyal.
Biztos én nőttem fel fura kultúrában, de nálunk meg családon belül sem központi téma, hogy ki mennyit keres (nem vagyunk milliomosok). Engem úgy neveltek, hogy erre nem illik rákérdezni. A legjobb barátaim esetében nem tudom, hogy mennyit keresnek. Egy idegennel miért tudnám?
Egyébként párommal már rég együttéltünk, mikor szóba került összegszerűen, hogy mennyit keres. Nem keres többet ő sem 340-nél amúgy...
40.
Jó, de abba a kérdésbe belemagyarázható, hogy "ezt nem azért kérdezi senki", hanem "mert érdekli mivel tölti a napját" (na persze, mert bárkit is érdekel, egy könyvelő fazon unalmas mindennapja, ami kb. ennyire érdekes: https://www.youtube.com/watch?v=vN_yuTl0qpA&t=400s)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!