Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez hogy van?
Figyelt kérdés
Sokáig nem volt kapcsolatom, mert nekem kevés férfi tetszik. Mikor végre találkoztam valakivel, akire nagyon vágytam volna, akkor nagyjából közölte, éreztette velem, hogy nyomifej vagyok, hogy nem járok kapcsolatról kapcsolatra, ahogy minden "normális" ember. Most tényleg velem van a baj? Nem az a férfiak álma, hogy egy nő csak nekik adja magát? Nem is tudom milyen katyvasz lenne a fejemben és a lelkemben, ha már egy halom kapcsolatom lett volna, szerintem már azt se tudnám ki vagyok, de ami a lényeg, hogy nem tetszettek mások, és ennyi.tegnapelőtt 15:23
1/12 anonim válasza:
Szerintem rendben van. Sokkal inkább olyan nővel lennék mint amilyen te is vagy. Aki folyamat ugrál egyik kapcsolatból a másikba abban nem tudnék teljesen megbízni.
2/12 anonim válasza:
Nincs veled gond, jól tetted, hogy így cselekedtél eddig. 1, Vagy mondd meg ennek a majomnak, hogy te más értékrendet követsz, amit vagy elfogad, vagy 2, mehet a bánatba.
3/12 A kérdező kommentje:
De ő tényleg úgy gondolja, hogy én vagyok a béna, vagy ez csak valami játszma?
tegnapelőtt 16:24
4/12 anonim válasza:
Simán benne van hogy ezt gondolja. Az ő baja.
5/12 anonim válasza:
nekem kifogásnak tűnik, de nem a legszebb kifogás.
Őszintén, mi lenne ezzel a baj? Semmi.
6/12 anonim válasza:
Én is megkaptam màr ezt, hogy fura, hogy nekem kevés kapcsolatom volt. Már kérdezgette, hogy van e valami defektem…..csak lestem. Ja meg az is baj volt hogy nem iszom🤣
7/12 anonim válasza:
#6 te is az a típusú nő vagy akivel valakinek egyszer nagy szerencséje lesz.
8/12 anonim válasza:
Te vagy a béna, hogy te egy ilyen nyomira vágysz! Elmondják az ilyen csajok, hogy "jajj most megtaláltam a tökéletest" aztán igazából egy ostoba nárcisztikus, f-szfejt találtak meg és idealizálják! Normális tapasztalatok hiányában azt hiszed, hogy a hülye beetető dumája valódi érdeklődést jelent!
Le lehet koptatni őt, nem kell miatta magadat ostroznod! PLEASE!
9/12 anonim válasza:
Szerintem simán egy tapló, bunkó, akivel találkoztál. Ne foglalkozz vele, így nem beszélünk a másikkal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!