Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez hogy van?

Figyelt kérdés
Sokáig nem volt kapcsolatom, mert nekem kevés férfi tetszik. Mikor végre találkoztam valakivel, akire nagyon vágytam volna, akkor nagyjából közölte, éreztette velem, hogy nyomifej vagyok, hogy nem járok kapcsolatról kapcsolatra, ahogy minden "normális" ember. Most tényleg velem van a baj? Nem az a férfiak álma, hogy egy nő csak nekik adja magát? Nem is tudom milyen katyvasz lenne a fejemben és a lelkemben, ha már egy halom kapcsolatom lett volna, szerintem már azt se tudnám ki vagyok, de ami a lényeg, hogy nem tetszettek mások, és ennyi.
jan. 4. 15:23
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

8-as, de attól lenne nárcisztikus, hogy ő a gyakori partnerváltást tartja normálisnak?

9-es: nem beszélt velem így, csak éreztette, hogy ezt gondolja rólam

jan. 4. 22:33
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem attól nárcisztikus, és akkor engedjük el a kifejezést... a lényeg, hogy mit kell ezzel b-sztatni a másikat, akivel épp ismerkedsz, te meg még elkezded magadat vizsgálgatni, hogy jajjj vajon te vagy a kis butaaa? Neki meg pont ez a célja, különben miért nem fogja be a száját és konstatálja szimplán, hogy nem, neked nem volt sok partnered. Ahelyett, hogy ítélkezne, meg ezt elmondaná neked... Fejezd be, hogy másnak akarj megfeleni, és ne mondd ilyen emberekre, hogy jajj milyen jó... Kérlek ne agyald sz-rrá magad valaki meggondolatlan dumája miatt.

És amúgy nem, minden pasi egyforma!

N

jan. 4. 22:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!