Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresésnél mennyire számít, hogy egy nőnek milyen esztétikus a nemi szerve? Arról sosem esik szó, pedig igen fontos, vagy csak nekem?
A férfiak farkáról nagyon sok szó esik, hogy annak milyen hosszúnak, milyen vastagnak kell lennie minimum. Meg úgy amblock a férfi testéről is sok szó esik, milyen legyen a testmagassága, a válla széles legyen, ilyen meg olyan testalkata legyen stb. De valamiért a nők testének részleteit hanyagoljuk. Most már minden elfogadott, minden testalkatú nő szép, ki van mondva kategorikusan. Ha kicsi a melle az a jó, ha nagy az a jó. Minden jó.
Amiről viszont egyáltalán nem esik szó, az a nő puncijának esztétikája. Én nem sokszor de párszor voltak életemben prostinál, és mindegyikben nagyon szép babapuncija volt. Az olyan lányt akinek csúnya salátás puncija volt a képek alapján, fel se hívtam, mert teljesen elment tőle a kedvem, még akkor is ha szép volt és csinos.
Más férfi is van úgy vele, hogy ez neki egy szempont? Illetve fordult már olyan elő, hogy emiatt utasítottak el egy nőt, tehát amint az első szexnél meglátták és nem tetszett amit láttak, akkor "vissza a feladónak", tehát emiatt nem jöttetek össze a nővel?
A férfiak nem így gondolkodnak és nem hagynak faképnél egy nőt emiatt.
Csak a komplexusos kisfiúk 🤡
Sajnálom, hogy látens pedofil vagy.
A felnőtt nők többségének kifejlődik a nemiszerve, tehát nem "baba puncija" van.
Ha szerinted egy felnőtt nő nemiszerve undorító, az sokat elárul rólad.:)
De sok hülyeséget írtál össze xd
Férfiaknál sem olyan hangsúlyos a külső mint mondod, a magasság talán az egyetlen ami befolyásolja az ismerkedést mert azt kapásból látja a másik, benne van az első benyomásban. A testalkatot takarják a ruhák, a farokméret is csak akkor problémás ha extrém kicsi/nagy.
Nőknél is nem minden nő szép, van akinek a kismellűek tetszenek, van akinek a nagymellűek, még lehet átfedés is, de ha egy embert kérdezel meg sosem fogja minden nőre azt mondani hogy gyönyörű.
A salátás punci is egy ilyen, van akinek az jön be, neked meg nem. Ha prostihoz mész akkor nyilván azt fogod választani ami tetszik, de egy kapcsolatban, ha már ismered a másikat és kialakult valami kötődés, és utana dobod a másikat egy ilyen miatt, akkor ott a fejben vannak bajok. (Hacsak nincs benned valami miatt iszony, mert akkor érthető, ez kb ellehetetleníti a szexuális életet)
Jahogy csak a prostik :D
Brat, ha eljutsz végre egy igazi nőig, akivel esetlegesen kommunikálni is fogsz, észreveheted, hogy nemigen fog számítani, hogy milyen punci van alatta.
De azért kedves, hogy megosztottad preferenciáidat.
Feltehetően azért, mert a nők ezt sértésnek veszik, így ez tabu.
A véleményem az, hogy egyéjszakás kapcsolatnál mindegy, de hosszútávú kapcsolatnál már nem feltétlenül mindegy nekem, milyen a nő nemi szerve! Hiszen hónapokig/évekig (esetleg) örökre vele leszek, tehát sokat fogom látni.
Minden bizonnyal a burkolt hogy elvárás az, hogy egy férfi hunyjon szemet e téma felett, és fogadja el a nő nemi szervét, ahogy van. De ez szerintem egy téveszme. Nekem igenis fontos a külső ezen része is.
De miért veszik sértésnek? Ez is egy lényeges szempont.
A férfi testébe teljesen részletesen belemennek, sokan kockahasat várnak el, meg bicepsz, tricepsz, mellizom, delta izmok stb. Nem véletlenül van külön szekció a testépítésre. Ma már alap, hogy egy férfi járjon konditerembe, már külön van mell nap, láb nap, segg nap meg mit tudom én már..
És egy ilyen alap kérdés tabu, hogy milyen a nemi szerve egy nőnek, ami tulajdonképpen az áru maga. Egy nőt sokan ezért tartják.
Egy ingatlant sem veszel meg, ha azt sem tudod hogy hol van és milyen állapotú.
"férfi testébe teljesen részletesen belemennek, sokan kockahasat várnak el, meg bicepsz, tricepsz, mellizom, delta izmok stb."
De pont a péniszt nem írtad le. Akkor miért a nők hüvelyét hozod fel egyes egyedül?
ÉS megint elkezdődött a nyígás.
Bro, ma ez hanyadik kérdésed, a nők ócsárolására?
4-5?
Ha másba küldenél ennyi energiát, jobban megérné...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!