Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Társkeresésnél mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresésnél mennyire számít, hogy egy nőnek milyen esztétikus a nemi szerve? Arról sosem esik szó, pedig igen fontos, vagy csak nekem?

Figyelt kérdés

A férfiak farkáról nagyon sok szó esik, hogy annak milyen hosszúnak, milyen vastagnak kell lennie minimum. Meg úgy amblock a férfi testéről is sok szó esik, milyen legyen a testmagassága, a válla széles legyen, ilyen meg olyan testalkata legyen stb. De valamiért a nők testének részleteit hanyagoljuk. Most már minden elfogadott, minden testalkatú nő szép, ki van mondva kategorikusan. Ha kicsi a melle az a jó, ha nagy az a jó. Minden jó.

Amiről viszont egyáltalán nem esik szó, az a nő puncijának esztétikája. Én nem sokszor de párszor voltak életemben prostinál, és mindegyikben nagyon szép babapuncija volt. Az olyan lányt akinek csúnya salátás puncija volt a képek alapján, fel se hívtam, mert teljesen elment tőle a kedvem, még akkor is ha szép volt és csinos.

Más férfi is van úgy vele, hogy ez neki egy szempont? Illetve fordult már olyan elő, hogy emiatt utasítottak el egy nőt, tehát amint az első szexnél meglátták és nem tetszett amit láttak, akkor "vissza a feladónak", tehát emiatt nem jöttetek össze a nővel?

jan. 3. 13:30
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
100%

Én konzervatív vagyok...

Mire eljut a kapcsolat addig, addigra ez már nem szempont...

Ha követném a trendet, hogy a 3-4. randin már "kötelező" lefeküdni, akkor persze jöhetnének a kiábrándító dolgok, de ezt meghagyom az aljának... Én nem sietem el.

jan. 3. 13:52
 12/58 anonim ***** válasza:
62%

Kedves Kérdező!

Azt gondolom azért, mert a nők sok esetben kisebbségi komplexussal rendelkeznek. Csak ezt nem vállalják fel.

Nekem ilyen értelemben nincs kisebbségi komplexusom. Teljes mértékben el tudom fogadni, ha pl. az intim részem egy nőnek nem tetszik. Eddig egyszer volt erre panasz: amikor túl vastagnak találtak. Hát ez van, nem lehet mindenkinek megfelelni.

Üdv. A #7-es válaszoló.

jan. 3. 13:53
 13/58 anonim ***** válasza:
93%
Azt se tudom, mi a búbánat az a delta izom, de még a tricepszben sem vagyok biztos. A bicepsz azért megy… ne legyen pálcika karja, de ennyi. :D
 14/58 A kérdező kommentje:
A férfiak farkáról is külön szekció van, az egy másik topik szinte teljes egészében arról szól: Szexualitás - Heteroszexualitás
 15/58 anonim ***** válasza:
93%

"A férfi testébe teljesen részletesen belemennek, sokan kockahasat várnak el, meg bicepsz, tricepsz, mellizom, delta izmok stb."

Na ezek sem elvárások és a farokméretet sem egyeztetjük ismerkedés során.

Vagy szerinted csak Dwayne Johnsonnak van nője egyedül a világon?

Üdv a való életben.

jan. 3. 13:57
 16/58 anonim ***** válasza:
91%

Hogyan mondjam, hogy megértsd?

Szerintem úgy működik hogyha nem vagy totál oda a másikért, nem vagy képes elfogadni ahogyan kinéz és nem pont a nemiszervre gondolok, lehet szó hajszínről mert szerinte nem illik neki (olyan felszínes) és nem marad vele együtt.

Érzéseken múlik, a prostiba nem szeretsz bele hanem a kinézete számít, persze ha beleessel kétlem, hogy más prostituálttal le tudsz feküdni.

jan. 3. 13:57
 17/58 anonim ***** válasza:
90%
#13 én se. 😂
jan. 3. 13:58
 18/58 anonim ***** válasza:
100%

"De valamiért a nők testének részleteit hanyagoljuk."

Régen olvastam ilyen nagy butaságot. Mellméret, fenékméret, alak, arc, haj hossza és színe, szőrtelenítés, smink, öltözködés, ezeket mind örömmel elemzik a férfiak és sajnos jelentős részük ezt igencsak bunkó formában teszi. Olyan gyönyörű nőkből csinálnak viccet, mint Margot Robbie (mert terhesen nagy a hasa), Kate Winslet és Florence Pugh (mert "kövérek"), vagy Anya Taylor-Joy (mert nagy szemei vannak). A 2000-es években készült vígjátékok jelentős része tele van tömve olyan jelenetekkel, ahol a lényeg, hogy vagy nyáladzani lehessen egy nőre vagy beszólni neki, amiért nem topmodell. A férfi bezzeg lehet túlsúlyos, igénytelen, béna (összes Adam Sandler vígjáték alapja).

#14-es, igen, és ha megnézed, a kérdések 99%-át más férfiak írják ki, nem pedig a nők. A tapasztalatlan és önbizalomhiányos férfiak sopánkodnak emiatt állandó jelleggel, mégis a nőket szidod miatta.

jan. 3. 13:59
 19/58 anonim ***** válasza:
95%

De az a legviccesebb az egészben, hogy a férfiak nézetik le magukat amikor farokméret miatt önbizalomhiányosak mert én még nőtől nem olvastad kérdést, hogy a méret (annyira) számítana csak férfiaktól.

jan. 3. 14:01
 20/58 anonim ***** válasza:
82%
Biszex nő vagyok, nekem nincs különösebb “puncipreferenciám” legyen ápolt, és ne teljesen szőrös. De akkor is azt gondolom, hogy igen, másnak attólmég lehet preferenciája. Nem leszek népszerű talán, és nem is értek egyet a kérdezővel a legtöbb dologban (különösen nevetséges úgy beállítani a helyzetet, mintha csak a férfiakkal szemben lennének külső elvárások). Vagy hogy egyet kiemeljek, ami azt illeti, hogy a nőt a vaginája miatt “tartják” nos nem igazán tudnék szépen fogalmazni, szóval maradjunk annyiban, hogy: 🖕🏻 De azt elfogadom, hogy igen, minden lehet kizáró ok valakinél. Nem kell olyannal együtt lenni, akinem undort vált ki a vaginája/pénisze akármilye. Mindenkinek lehet ízlése, szíve joga úgy válogatni az embernek ahogy akar. Nem ez a baj, hanem ez az undorító felfogás, amit körítettél a nőkről.
jan. 3. 14:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!