Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ha olyan fontos nektek, hogy a férfi kivegye a részét a házimunkából, miért nem jön elő ez a társkeresés során?

Figyelt kérdés

Tinderztem, facebook társkeresőztem jó ideig, meg élőben is randizgattam sokáig. Feltűnt a furcsaság, hogy bár a nőknek - elméletileg - nagyon fontos, hogy a férfi "ne csak besegítsen", hanem vállalja a házimunka legalább felét, társkeresés során nincsenek erre irányuló kérdéseik.

Amiket megkérdeztek:

- mit dolgozom

- hol készült az a nyaralós fotóm

- milyen fényképező van a nyakamban a fotón

- autóval járok-e

- egyedül élek-e.

Stb.

jan. 4. 11:03
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
93%
Mert alap, hogy a férfi is besegítsen.
jan. 4. 11:07
 2/32 anonim ***** válasza:
98%
Nálunk szóba került második randin, de amúgy szerintem is alap. Chatnél miért is hoznám szóba? :D
jan. 4. 11:14
 3/32 anonim ***** válasza:
36%

Ami mindenképpen rossz jel, ha ezekre a kérdésekre ezek a válaszok:

- Mit dolgozol?

Munkanélküli vagyok, és otthonom sincs.

- Hol készült az a nyaralós fotód?

Az internetről töltöttem le.

- Milyen fényképező van a nyakadban a fotón?

Lopott.

- Autóval jársz?

Nincs autóm.

- Egyedül élsz?

Igen, mindig is egyedül éltem.

Ilyen ember szerinted létezik, aki az ÖSSZES kérdésre ezt válaszolja, és mellé még igaz is? Valamelyik tuti, hogy nem lesz igaz.

jan. 4. 11:16
 4/32 anonim ***** válasza:
97%
Férfiak!Ha nektek ALAP, hogy egy nő dolgozzon, akkor az hogyhogy nem AUTOMATIKUSAN ALAP, hogy minden házimunkának a felét magadtól, azonnal, normálisan elvégzed???
jan. 4. 11:18
 5/32 anonim ***** válasza:
98%

Mert kérdésekkel nem derül ki. Mondani bármit lehet. Az együttélés során kell kialakítani a közös ritmust. Akkor vàlik el, hogy a pasi mire hajlandó.

Az ismerkedés elején más kérdések a fontosak.

Olyan az ismerkedés, mint a hagyma, rétegenként kell haladni.

Ha megismerek egy idegent párkapcsolati célból, akkor tudni akarom ki ő. Mit dolgozik, hogy él, mik a normái, milyen az élethez való hozzáállása. Aztán fokozatosan kiderülnek az egyebek, amik nem kevésbé fontosak, de, ha az elsők nem stimmelnek, akkor mindegy is a többi.

jan. 4. 11:21
 6/32 anonim ***** válasza:
98%

Azt sem kérdezem meg, hogy ki szokta-e törölni a fenekét kakálás után. Felnőtt embernél azt gondolnám hogy alap hogy el tudja látni a háztartást.

Mondjuk én az autót meg a fényképezőgépet sem kérdezném meg. Azt komolyan írod hogy volt olyan nőnemű lény aki rákérdezett milyen márkájú fényképezőgép lóg a nyakadban? Valahogy nehezen hiszem.

7/32 anonim ***** válasza:
98%
Talán mert alap dolog? Azt se szoktam megkérdezni, hogy szokott-e levegőt venni.
 8/32 anonim ***** válasza:
100%
6# Miért olyan hihetetlen? Lehet én is megkérdezném, mivel engem is érdekel a fotózás, lenne egy közös téma.
jan. 4. 11:26
 9/32 anonim ***** válasza:
97%
Te azzal kezded az ismerkedést hogy megkérdezed hogy főzi a paprikáskrumplit? 🤣 Megismerni akarod a másik embert, a jelleméből már következni fog az is, hogy együttműködésben, segítőkészen gondolja az esetleges közös életet, vagy önző módon.
jan. 4. 11:33
 10/32 A kérdező kommentje:

"a jelleméből már következni fog az is, hogy együttműködésben, segítőkészen gondolja az esetleges közös életet, vagy önző módon."

Ehhez képest tele a gyk a lusta pasijuk miatt panaszkodó nőkkel.

Én úgy gondoltam, felnőtt emberek képesek kommunikálni egymással, nem pedig váják, hogy a másik megfeleljen a ki sem mondott kritériumoknak. Aztán ha kiderül, hogy a valóság köszönőviszonyban sincs a megfogalmazatlan elvárásokkal, jön a leesett áll szindróma.

jan. 4. 11:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!