Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ha olyan fontos nektek, hogy a férfi kivegye a részét a házimunkából, miért nem jön elő ez a társkeresés során?

Figyelt kérdés

Tinderztem, facebook társkeresőztem jó ideig, meg élőben is randizgattam sokáig. Feltűnt a furcsaság, hogy bár a nőknek - elméletileg - nagyon fontos, hogy a férfi "ne csak besegítsen", hanem vállalja a házimunka legalább felét, társkeresés során nincsenek erre irányuló kérdéseik.

Amiket megkérdeztek:

- mit dolgozom

- hol készült az a nyaralós fotóm

- milyen fényképező van a nyakamban a fotón

- autóval járok-e

- egyedül élek-e.

Stb.

jan. 4. 11:03
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem jön elő ez a kérdés, mert ez nem egy kegy, hogy elmosogatsz, "segítesz" a háztartásban, hanem ALAP, hogy MEGOSZTJÁTOK a házimunkát. A nő is dolgozik, és ugyanannyi joga van munkaidőn kívül a seggét vakarni, mint a férfinak.

(Nem mellesleg, szerintem nekem marha mákom van, mert már az apukám is ilyen volt, anyuval megosztották a házimunkát, apu is főzött, mosott, takarított. És a férjem is ilyen, nem is kérdés. Illetve nem is értem azt, akinek ez a téma egyáltalán kérdés).

jan. 4. 15:36
 32/32 anonim ***** válasza:
84%

"Azt mondod, az anyák (vagyis a nők) a hibásak?"

De felizgult, hogy végezheti a férfiak kedvenc hobbiját: a felelősség hárítást.

jan. 4. 18:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!