Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ha olyan fontos nektek, hogy a férfi kivegye a részét a házimunkából, miért nem jön elő ez a társkeresés során?
Tinderztem, facebook társkeresőztem jó ideig, meg élőben is randizgattam sokáig. Feltűnt a furcsaság, hogy bár a nőknek - elméletileg - nagyon fontos, hogy a férfi "ne csak besegítsen", hanem vállalja a házimunka legalább felét, társkeresés során nincsenek erre irányuló kérdéseik.
Amiket megkérdeztek:
- mit dolgozom
- hol készült az a nyaralós fotóm
- milyen fényképező van a nyakamban a fotón
- autóval járok-e
- egyedül élek-e.
Stb.
Ahogy az se jön elő, hány gyereket akar, össze akar-e költözni és társai az elején.
Túl távoli és túl komoly téma ismerkedés közben
"mégis, tinderen a második kérdés már a melólat firtatja."
Mert a munkáról szívesebben beszélnek az emberek, mint a felmosásról. Nem gondolod?
Ha eannyira frusztrál téged a munkád, hogy folyamat erről kell kérdéseket kiírnod, akkor változtass.
AMúgy tőled mi a fszt lehet mégis megkérdezni, ha mindennel bajod van? Ne ismerkedj, ha zavarnak az alap ismerkedős kérdések. nem kötelező ám!
Nagyon érzékenyek a férfiak amikor a munkáról van szó, de ez tényleg alap kérdés, nem kell feleslegesen túllihegni. Ezzel töltöd az életed felét. Amikor találkozok 70 éves rokonokkal, velük is a munkáról beszélünk. Amikor találkozok a volt osztálytársaimmal általánosból, velük is a munkáról beszélünk. Amikor ügyintézésnél sokat kell várni, és szóba elegyedek egy random nénivel, vele is a munkáról kezdünk beszélni viszonylag hamar. Amikor egy barátom bemutat valakinek, vele is a munkáról beszélünk.
De uram bocsá' ha egy szingli férfivel akar egy nő a munkáról beszélni, akkor az biztos csak aranyásás céljából történhet, és egyébként is miért nem inkább arra kérdez rá a nő, hogy hetente hányszor szokott zoknit foltozni a delikvens😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!