Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ha olyan fontos nektek, hogy a férfi kivegye a részét a házimunkából, miért nem jön elő ez a társkeresés során?

Figyelt kérdés

Tinderztem, facebook társkeresőztem jó ideig, meg élőben is randizgattam sokáig. Feltűnt a furcsaság, hogy bár a nőknek - elméletileg - nagyon fontos, hogy a férfi "ne csak besegítsen", hanem vállalja a házimunka legalább felét, társkeresés során nincsenek erre irányuló kérdéseik.

Amiket megkérdeztek:

- mit dolgozom

- hol készült az a nyaralós fotóm

- milyen fényképező van a nyakamban a fotón

- autóval járok-e

- egyedül élek-e.

Stb.

jan. 4. 11:03
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Az is "alap", hogy van munkahelyem, és megélek a fizetésemből, mégis, tinderen a második kérdés már a melólat firtatja.
jan. 4. 11:40
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Házimunkát, hacsak nincs bejàrónőd, vagy nem anyáddal laksz muszáj végezned. Ez tény. Ebből messzemenő következtetéseket nem lehet levonni. Abból viszont igen, hogy mit dolgozol, hogy szereted-e, vagy a kényszerűség visz rá, stb. A házimunka nem hoz töblet infót és nem lehet belőle folytatni a beszélgetést. A munkakérdéskör ellenben sokmindent mondhat és sokfelé lehet belőle kanyarodni beszélgetés közben.
jan. 4. 11:44
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk ez nem is volt téma. A férjem egyedül élt, és amikor felmentem hozzá, láttam, hogy rendben van a lakás (az anyukája messze él).

Ez pont elég volt, hogy felmérjem, hogy ért a házimunkához, egyedül is megcsinálja.

jan. 4. 11:44
 14/32 anonim ***** válasza:
96%
Mondjuk, saját negatív tapasztalat, hogy az, hogy ért hozzá és egyedül megcsinálja, nem hozza magával, hogy összeköltözés után is megteszi. Sajnos.
jan. 4. 11:46
 15/32 anonim ***** válasza:
98%

#11 A hol dolgozol kérdés teljesen normális, semmi köze a fizetéshez.

Egyáltalán nem alap, hogy megélsz a pénzedből.Lehet anyádékon élősködsz, kölcsönkéregetsz, stb.

jan. 4. 11:47
 16/32 anonim ***** válasza:
98%
11 Persze, hogy alap kérdés, hogy hol/mivel töltöd az életed harmadát.
jan. 4. 11:51
 17/32 anonim ***** válasza:

A külön élsz sokat elmondhat, aztán majd úgyis látja hogy milyen vagy.

De ezentúl megkérdem majd😆.

Sztm ez ugyan olyan alap, mint az őszinteség, kommunikáció, stb..

N 32

jan. 4. 11:56
 18/32 anonim ***** válasza:
97%

31**

Az hogy mit dolgozol...hát bsszus, az életed nagy részét a munkáddal töltöd.

jan. 4. 11:57
 19/32 anonim ***** válasza:
98%
A mit dolgozol amúgy szerintem csak annak kellemetlen, aki nem szívesen beszél a munkájáról, mert szégyenli, gyűlöli stb., vagy betegesen fél, hogy anyagilag ki akarják használni, vagy a kettő együtt.
jan. 4. 12:04
 20/32 Laylah ***** válasza:
97%

"Férfiak!Ha nektek ALAP, hogy egy nő dolgozzon, akkor az hogyhogy nem AUTOMATIKUSAN ALAP, hogy minden házimunkának a felét magadtól, azonnal, normálisan elvégzed???"

Mert a legtöbb férfi úgy lett nevelve, hogy az anyja mindent megcsinált helyette, sosem kötelezte házimunkára, mert hát az "női munka". Ezt a felfogást hozták otthonról, aztán vannak, akik meg is ragadtak ezen a szinten és eszük ágában sincs változtatni ezen.

jan. 4. 12:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!