Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ha olyan fontos nektek, hogy a férfi kivegye a részét a házimunkából, miért nem jön elő ez a társkeresés során?
Tinderztem, facebook társkeresőztem jó ideig, meg élőben is randizgattam sokáig. Feltűnt a furcsaság, hogy bár a nőknek - elméletileg - nagyon fontos, hogy a férfi "ne csak besegítsen", hanem vállalja a házimunka legalább felét, társkeresés során nincsenek erre irányuló kérdéseik.
Amiket megkérdeztek:
- mit dolgozom
- hol készült az a nyaralós fotóm
- milyen fényképező van a nyakamban a fotón
- autóval járok-e
- egyedül élek-e.
Stb.
Nálunk ez nem is volt téma. A férjem egyedül élt, és amikor felmentem hozzá, láttam, hogy rendben van a lakás (az anyukája messze él).
Ez pont elég volt, hogy felmérjem, hogy ért a házimunkához, egyedül is megcsinálja.
#11 A hol dolgozol kérdés teljesen normális, semmi köze a fizetéshez.
Egyáltalán nem alap, hogy megélsz a pénzedből.Lehet anyádékon élősködsz, kölcsönkéregetsz, stb.
A külön élsz sokat elmondhat, aztán majd úgyis látja hogy milyen vagy.
De ezentúl megkérdem majd😆.
Sztm ez ugyan olyan alap, mint az őszinteség, kommunikáció, stb..
N 32
31**
Az hogy mit dolgozol...hát bsszus, az életed nagy részét a munkáddal töltöd.
"Férfiak!Ha nektek ALAP, hogy egy nő dolgozzon, akkor az hogyhogy nem AUTOMATIKUSAN ALAP, hogy minden házimunkának a felét magadtól, azonnal, normálisan elvégzed???"
Mert a legtöbb férfi úgy lett nevelve, hogy az anyja mindent megcsinált helyette, sosem kötelezte házimunkára, mert hát az "női munka". Ezt a felfogást hozták otthonról, aztán vannak, akik meg is ragadtak ezen a szinten és eszük ágában sincs változtatni ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!