Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresésnél mennyire számít, hogy egy nőnek milyen esztétikus a nemi szerve? Arról sosem esik szó, pedig igen fontos, vagy csak nekem?
A férfiak farkáról nagyon sok szó esik, hogy annak milyen hosszúnak, milyen vastagnak kell lennie minimum. Meg úgy amblock a férfi testéről is sok szó esik, milyen legyen a testmagassága, a válla széles legyen, ilyen meg olyan testalkata legyen stb. De valamiért a nők testének részleteit hanyagoljuk. Most már minden elfogadott, minden testalkatú nő szép, ki van mondva kategorikusan. Ha kicsi a melle az a jó, ha nagy az a jó. Minden jó.
Amiről viszont egyáltalán nem esik szó, az a nő puncijának esztétikája. Én nem sokszor de párszor voltak életemben prostinál, és mindegyikben nagyon szép babapuncija volt. Az olyan lányt akinek csúnya salátás puncija volt a képek alapján, fel se hívtam, mert teljesen elment tőle a kedvem, még akkor is ha szép volt és csinos.
Más férfi is van úgy vele, hogy ez neki egy szempont? Illetve fordult már olyan elő, hogy emiatt utasítottak el egy nőt, tehát amint az első szexnél meglátták és nem tetszett amit láttak, akkor "vissza a feladónak", tehát emiatt nem jöttetek össze a nővel?
Még valami:
Nekem volt salátás puncis barátnőm is tehát nekem tökmindegy, kinek mi tetszik.
A véleményem a szólásszabadság mellett szól. Ha valakinek nem tetszik valami, akkor ne kényszerítsék már rá. Ahogy egy nő is elmondhatja, hogy neki nem felel meg egy pasi intim mérete, úgy egy pasi is elmondhatja, ha nem tetszik neki egy nő nemi szerve.
Ennyi ennyi az egész!
39: Nem sértődtem meg egyáltalán, le is írtam, hogy felőlem ha van lehetősége válogatni, tegye nyugodtan.
Azért írtam meg a válaszomat, mert velem ellentétben rengetegen szoronganak emiatt. Az intimplasztikai beavatkozások száma ebben a szegmensben drasztikusan megnőtt az elmúlt években, mert nagyon sokan nem tudnak felülkerekedni az ilyen, és ehhez hasonló bántó kommenteken, mint amit a kérdező is leírt. Ha csak egy nő elolvassa amit írtam, hátha elgondolkodik, hogy nem kell ezen szorongania, ugyanis a valóságban ez a férfiak többségének nem számít. Persze ha valaki ennek ellenére szeretné alávetni magát ennek a beavatkozásnak akkor szíve joga, a lényeg, hogy az ember jól érezze magát. Szerencsések a nők, hogy ez pusztán esztétikai kérdés, illetve hogy van rá megoldás ha valaki nem tud vele megbékélni.
"Azért írtam meg a válaszomat, mert velem ellentétben rengetegen szoronganak emiatt"
És rengeteg pasi szorong miatt, mert nincs 20 cm-es intim mérete.
Nem értem ezeket az embereket. Sem a férfiakat, sem a nőket.
De nem akarok ebbe a témába mélyen belemenni.
Még annyit hozzá, hogy női nemi szervből is van egy rakás. Salátásból is van többféle.
Engem egyébként azért is lepontoztak némelyek itt, mert korábban írtam, hogy nekem a szőrös női nemi szerv tetszik (bizonyos esetekben) de senkire sem kényszerítem rá a kérésemet.
Ahogy látom, egyesek már ez is gond. 🥶
Na mind1.
Hát én semmilyen intim plasztikát nem vállalnék be, akkor sem, ha utána tapadnának rám a nők. 😅
Volt egy ismerösöm, aki állítólag valami injekcióval szúrta a péniszét, hogy nagyobb és vastagabb legyen.
Én nem tudom, hogy mi a franc volt az, de írták itt, hogy valami káros anyag.
Én biztos nem vállalnám be, és senkinek sem ajánlanám.
Megelégszem a mostanival. XD #44 voltam.
Az, hogy valaki plasztikáztatja a nemi szervét, az elég sokat elárul annak az illetőnek a személyiségéről.
Nincs az a pénz, hogy én ilyennek alávessem magam. Nem hogy egy férfi! Egyébként én sem kérnék hasonlót a páromtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!