Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon ez mi lehet most munkatársam és köztem? Csak kihasznál vagy érezhet is még valamit?
Ahogy a céghez kerültem, szinte egyből jóban lettem egy srác munkatársammal. Nagyon sokat hülyéskedtünk és beszéltünk bent, sok lett a közös belsős poén. Egyre többet tudtunk meg a másikról, már idővel eléggé személyes témákat is feltártunk, egy irányba mentünk haza, utána is küldtük egymásnak otthon a sok hülyeséget instán stb. Már elkezdtem érezni iránta valamit, de házi nyúlra nem lövünk alapon inkább elnyomtam ezt.
Egy kb fél évvel azután, hogy odakerültem, feltárta egyszer hogy ez részéről biztosan több. Az is kiderült hogy szinte ugyanakkor kattant át mindkettőnkben valami, csak nem mertünk lépni, a munka és az ottani közeg miatt (ami nagyon nagyon jó). De végtére ő is hónapokig elnyomta magában, pont mint én.
Úgy döntöttünk megpróbáljuk, nem sietjük el, nézzük meg hogy alakul, lesz-e ebből kapcsolat. Na hát nagyon hamar kiderült, hogy neki durva kötődési problémái vannak (amin épp frissen kezdett el dolgozni amúgy), illetve érzemileg elérhetetlen és éretlen is. Én úgy gondolom tényleg jó partnere tudtam volna lenni, adtam bőőven teret, nem akaszkodtam rá a nap 24 órájában (nagyon sűrű az életem amúgy is). Tisztán kommunikáltam és nem játszottam a durcás kislányt, támogattam volna a céljaiban, megmaradtam ugyanúgy vicceskedősnek stb. Van amit másképp csinálnék azóta persze de tanultam belőle.
Lényeg hogy véget kellett ennek vetnem, mert nem volt tartható az állapot. Kb. 1 hónapig csináltuk, de nem akartam hogy még jobban sérüljön bármelyikőnk es aztán a munkának is annyi.
Bent ugyan jól kezeljük látszólag, de van azóta pár fura dolog. Minden egyes nap küldi továbbra is instán a reeleket dögivel munka előtt és után (vicceseket leginkább, talán 1-2 mélyebb volt azóta), de érdemi beszélgetés hát nincs valami sok. Bent folyamat, van hogy napi többször szívja a vérem viccből (ami nekem tök oké, enis nevetek meg néha visszavágok), na meg… 2x be is próbálkozott azóta csapatos iszogatások után. Én visszautasítottam, nem jó kedvből de azt éreztem mindkét alkalommal, hogy csak kihasznált volna testileg (már volt bennünk bőven pia).
Na a kérdésem tehát, hogy csak szórakozik-e és mint egy backup/opció kezel, vagy csak szimplán nem mer lépni mindezek után, de valamit csak érezne még mindig?
Sose volt még ilyen velem, segítsetek😅
És én hol írtam valahol, hogy anyázgass? Mivel csak kollégák vagytok így csak kollegális kapcsolatban kéne lenni elvégre te magad írtad, hogy a légkör számít. De nem ahhoz tartod magad mivel munkában hagyod, hogy szívja a véred, sőt viccesnek tartod és hagyod, hogy reelsekkel bolondítson bár beszélgetni egyáltalán nem akar veled. Csakis szórakozás és egy kis szexelés miatt közeledik és te teljes egészében részt veszel benne.
Az nem kéne, hogy érdekeljen, hogy a többi munkatárs mit szól ahhoz, hogy ti fasírtban vagytok, vagy/és tényleges munkatársi viszonyban mert semmi közük kettőtökhöz.
Saját magad érdekeid kellene előre helyezni és nem hagyni amit csinál veled.
De mivelhogy te abba a hitbe ringatod magad, hogy érez irántad többet mint "vonzalom" - ami igazából nem más mint szexhiány, vagy könnyen kaphatóként tekint rád - így megengeded neki, hogy folytassa a játékot/játszmát.
Ő rá beszélsz, hogy éretlen, kisfiú miközben semmi effortot nem tesz bele hisz tudja, hogy el fogja érni a célját.
Igazság szerint te vagy naiv, ostoba kislány és azt csinál veled amit csak akar.
Befejeztem ezek után a kommentelést, mint megjegyeztem simán tedd ki magadnak a további értelmetlenségnek ha neked belefér.
Tudnék ezzel azért vitatkozni, de nem hiszem hogy lenne értelme. Ostobának nem tartom magam, a naivitást meg lehet összekeveri azzal hogy alapvetően barátságos vagyok mindenkivel.
Az összezavarodásom alapja az volt, hogy mielőtt bármi lett volna, kialakult köztünk egyfajta barátság (erről volt is szó) és sokat tudtunk a másikról. Volt már barátságból kialakult kapcsolatom ami amúgy 5 évig tartott, tudom hogy kezdődik egy ilyen.
De egy szó mint száz, nincs értelme vele foglalkozni semmilyen formában és ebben csak meg lettem erősítve. És még mindig több vagyok annál mint hogy csak bedobjam magam neki, de ki vagyok én hogy magyarázkodjak itt.
Csak egy kis tisztánlátást szerettem volna.
"Na a kérdésem tehát, hogy csak szórakozik-e és mint egy backup/opció kezel, vagy csak szimplán nem mer lépni mindezek után, de valamit csak érezne még mindig?"
A kérdés önmaga buta és tele van reménykedéssel.
Talán em akar lépni. Szakadok.🤣
Küldözgetni ezt-azt mer instán és munkában kötekedni, provokálni, de beszélgetni már nem elég merész és végképp nem ahhoz, hogy kapcsolatba lépjen veled.🤡
Igazuk van többinek, te vagy éretlen és nem ő. Ellentétben veled tudja mit csinál míg te abban bízol, hogy érsz neki annyit, hogy párkapcsolatban legyen veled.
(#2)
Másik dolog, hogy tudom hogy vannak kötődési bajai, szakemberhez járt illetve járt ezzel. Ez is okozott egy kis zavart az űrben hogy akkor ez mi részéről. + Nem volt még komoly kapcsolata sosem, és igen, ez már egy jelzés lehetett volna hogy hagyjuk a francba. De ezt én is megtanultam meg azt is hogy házi nyúlra tényleg nem lövünk.
Nekem is vannak hibáim természetesen, nem is tagadom egy percig sem. Viszont azt biztosra tudom hogy érek bőven annyit, hogy azzal, akivel tényleg megéri, egy szép es komoly dolog alakulhasson ki.
Na de egy szó mint száz hagyom ezt a francba, köszi mindenkinek.
Boldog új évet és peace mindenkinek! ✌️
"Ettől még nem gondolom, hogy egyből éretlen lennék."
Értem, de őt már beskatulyáztad éretlen kisfiúnak és még lennél is vele együtt bár te hozzá képest érett, felnőtt nő vagy. 🤡
Hagyjuk a rizsát. Az ismerkedés nem változott meg, mindig voltak olyan alakok akik a másikat nem vették komolyan. Maximum eddig nem volt szerencséd hozzájuk.
Jaj, hogy a női egó miatt írtál ki kérdést. Még rosszabb. 🤣
Büszke lehetsz magadra! Ja, mégse. 😂
BUÉK!
Te vagy az ügyeletes babája az irodából,ennyi...
Ilyenkor örülök is,hogy ilyenekkel nincs dolgom,mèg egy B.Ú.È.K erejéig sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!