Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon ez mi lehet most munkatársam és köztem? Csak kihasznál vagy érezhet is még valamit?
Ahogy a céghez kerültem, szinte egyből jóban lettem egy srác munkatársammal. Nagyon sokat hülyéskedtünk és beszéltünk bent, sok lett a közös belsős poén. Egyre többet tudtunk meg a másikról, már idővel eléggé személyes témákat is feltártunk, egy irányba mentünk haza, utána is küldtük egymásnak otthon a sok hülyeséget instán stb. Már elkezdtem érezni iránta valamit, de házi nyúlra nem lövünk alapon inkább elnyomtam ezt.
Egy kb fél évvel azután, hogy odakerültem, feltárta egyszer hogy ez részéről biztosan több. Az is kiderült hogy szinte ugyanakkor kattant át mindkettőnkben valami, csak nem mertünk lépni, a munka és az ottani közeg miatt (ami nagyon nagyon jó). De végtére ő is hónapokig elnyomta magában, pont mint én.
Úgy döntöttünk megpróbáljuk, nem sietjük el, nézzük meg hogy alakul, lesz-e ebből kapcsolat. Na hát nagyon hamar kiderült, hogy neki durva kötődési problémái vannak (amin épp frissen kezdett el dolgozni amúgy), illetve érzemileg elérhetetlen és éretlen is. Én úgy gondolom tényleg jó partnere tudtam volna lenni, adtam bőőven teret, nem akaszkodtam rá a nap 24 órájában (nagyon sűrű az életem amúgy is). Tisztán kommunikáltam és nem játszottam a durcás kislányt, támogattam volna a céljaiban, megmaradtam ugyanúgy vicceskedősnek stb. Van amit másképp csinálnék azóta persze de tanultam belőle.
Lényeg hogy véget kellett ennek vetnem, mert nem volt tartható az állapot. Kb. 1 hónapig csináltuk, de nem akartam hogy még jobban sérüljön bármelyikőnk es aztán a munkának is annyi.
Bent ugyan jól kezeljük látszólag, de van azóta pár fura dolog. Minden egyes nap küldi továbbra is instán a reeleket dögivel munka előtt és után (vicceseket leginkább, talán 1-2 mélyebb volt azóta), de érdemi beszélgetés hát nincs valami sok. Bent folyamat, van hogy napi többször szívja a vérem viccből (ami nekem tök oké, enis nevetek meg néha visszavágok), na meg… 2x be is próbálkozott azóta csapatos iszogatások után. Én visszautasítottam, nem jó kedvből de azt éreztem mindkét alkalommal, hogy csak kihasznált volna testileg (már volt bennünk bőven pia).
Na a kérdésem tehát, hogy csak szórakozik-e és mint egy backup/opció kezel, vagy csak szimplán nem mer lépni mindezek után, de valamit csak érezne még mindig?
Sose volt még ilyen velem, segítsetek😅
"Na hát nagyon hamar kiderült, hogy neki durva kötődési problémái vannak (amin épp frissen kezdett el dolgozni amúgy), illetve érzemileg elérhetetlen és éretlen is."
"2x be is próbálkozott azóta csapatos iszogatások után. Én visszautasítottam, nem jó kedvből de azt éreztem mindkét alkalommal, hogy csak kihasznált volna testileg"
Nem tudom ezek után miért gondolod, hogy komolyan vesz téged. Megpróbáltad vele, nem jött össze. Amikor részeg akkor van bátorsága próbálkozni szex miatt, de minél tovább adod alá a lovat annál inkább merészebb lesz és józanul is be fogja dobni, hogy szexeljetek.
Mégha nem is csak szexre lennél jó számára akkor is éretlen, vagy mentális eset. Miért vársz el tőle olyasmit amire képtelen? Vagy miért nem pattintod már le örökre?
Amúgy mindenkinek igaza van itt teljesen. De kiváncsi lennék még hátha van más megközelítése is itt valakinek amibe eddig nem gondoltam bele :)
4-es, meglepődnél, de 30 alatt vagyok és ő van 30 felett. Mondhatnám hogy férfi munkatársam, ha már részletek, de egyszerűen túl fiatal a lelke ahhoz hogy ‘férfizzem’😅
Mégis milyen mást megközelítést szeretnél kérdező amikor olyan tiszteletlen veled szemben, hogy nem mondja ki konkrétan, hogy legyetek szexkapcsiban hanem reelseket küld mint egy idióta és részegen kétszer meg akart fektetni?
Nem bánom nyugodtan feküdj alá, reménykedj, hogy meg fog változni, sőt szerelmes beléd, de amikor rájössz, hogy csak kihasznált akkor jó lenne ha nem őt hibáztatnád hanem saját magad mert te engedted meg neki, hogy megtegye veled!
Nincs semmi önbecsülésed egyébként és biztos vagyok benne hogyha nem változtatsz magadon megint ki fogsz fogni hozzá hasonló alakot. De hát megvan a jogod, csináld úgy ahogyan érzed.
Én már rég befejeztem volna vele ezt az értelmetlenséget.
Pont amiatt vetettem véget ennek a dolognak korábban, mert egyre több önbecsülésem van, és tisztelem magam és a határaimat. Illetve emiatt sem engedtem neki egyik alkalommal sem, hogy bepróbálkozzon mert tudom, hogy sokkal többet érek annál, mint hogy csak szexre kelljek.
Viszont nem voltam még ilyen helyzetben soha, emiatt is gondoltam, hogy kikérem több szem többet lát alapon mások véleményét is. De valahol fáj, hogy valaki csak mint egy ‘test’ gondol rám…
Hát drága kérdező természetesen úgy tekint rád hiszen NINCS EGY ADAG ÖNBECSÜLÉSED SEM! Nincs hiszen el kellett volna küldeni melegebb éghajlatra azután, hogy 1 hónap után nem jött össze és nem szórakozni vele munkaidőben, munkaidő után.
Nagyon jól tudja, hogy idők kérdése mikor fogod magad felkínálni az ezüst tálcán, hogy jól megdagasszon míg kedve tartja aztán jól beléd rúgjon.
Ilyen egyszerű.
TE HAGYOD NEKI, hogy semminek tartson mert "haverkodsz" vele bár TUDOD, hogy meg akar fektetni.
Ez ennél egy fokkal bonyolultabb. Nagyon egy közegben mozgunk munkahelyen és van már egy jól bevált / kialakult csapat, és egyikőnk sem akarná hogy ez emiatt teljesen tönkremenjen. Emiatt sem anyázással váltak el az útjaink, nem hiszem, hogy az megoldás lett volna. Normálisan meg lett beszélve, hogy ennek így nincs értelme és kész.
Ha 2x nem hagytam neki, ezután sem fogom, pont mivel tudom, hogy nem csak arra vagyok jó.
A reelekre egyre kevésbé kezdtem el bármit reagálni az elmúlt időszakban csak fura mégis hogy ezt csinalja. Mint egy kisfiú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!