Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha megtetszik egy munkatársato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megtetszik egy munkatársatok mi a jobb megmondani neki mi a szándékotok vagy barátzónában maradni? Még ha utána nem is beszél veletek.

Figyelt kérdés
Nekem egy idő után már tudomására kellett hoznom mert nem ment hogy csak utána jóslatok mikor közben már teljesen másra gondoltam. Most nem beszél velem.

2023. okt. 10. 18:52
1 2
 1/12 Noren1989 ***** válasza:
100%

1, félrebeszélni sose jó

2,reménykedni sem.

3, munkahelyen kutymàkolni plàne nem jó.

2023. okt. 10. 18:54
 2/12 anonim ***** válasza:
38%

Egyszer megmondtam egy kollégámnak, aminek az lett a vége, hogy durván elutasított és 8 hónapig kerültük is egymást még az épületen belül is. Azóta beszélő viszonyban vagyunk ismét, de már sosem leszünk barátok, mint előtte voltunk.

Így most megint van egy kollégám, aki tetszik, de nem fogom neki elmondani, mert máshonnan megtudtam, hogy neki más tetszik. Így jobb a békesség.

Amúgy meg alapjáraton abban hiszek, hogy jobb a biztos "nem", mint a bizonytalan "talán". Így elmondanám a helyedben.

2023. okt. 10. 19:12
 3/12 A kérdező kommentje:
Már elmondtam. Meg is lett az eredménye...de nem tudtam már magamban tartani. Úgy éreztem magam mint egy töketlen majom...
2023. okt. 10. 19:18
 4/12 anonim ***** válasza:
50%
Így lettél tökös, hogy elmondtad neki, de azért remélem, hogy neki nem volt párja, mert akkor jobb magadban tartani és elfelejteni az érzéseid.
2023. okt. 10. 19:25
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Na mi volt pontosan? Mesélj! Én is ilyen előtt állok
2023. okt. 10. 19:57
 6/12 anonim ***** válasza:
78%
Én elmondtam neki (pontosabban írásban közöltem), az ő reakciója egy határozott nem volt, de párszor lefeküdtünk. Aztán felmondtam.
2023. okt. 10. 20:09
 7/12 anonim ***** válasza:
70%
Fu én nem akarok soha többet ilyen helyzetbe kerülni. Utálom magam, amiatt, ahogy éreztem, ahogy cselekedtem, stb. Mindent.
2023. okt. 10. 20:10
 8/12 A kérdező kommentje:
7-es hogyan cselekedtél? Miért utálod magad?
2023. okt. 10. 20:52
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Üresben maradni.
2023. okt. 10. 22:36
 10/12 anonim ***** válasza:
53%

Ha foglalt az illető akkor felesleges előállni a problémával

Csak úgy meg nehéz feldolgozni magadban a dolgot.

Ha egyedülálló a másik akkor mindenképpen lépni érdemes. Ha nemet mond nincsen baj, könnyebb feldolgozni. A barátzónába meg ki az a félkegyelmű aki szívesen vergődik?

2023. okt. 10. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!