Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dating appon találkoztál már munkatársaddal vagy az exeddel? Milyen érzés volt?
Én elsüllyednék szégyenemben, ezért is ódzkodok attól hogy letöltsem ezeket :D
Meglátnám egy munkatársam, bedobnám a telefont a wcbe és felmondanék :D
"Én elsüllyednék szégyenemben" - Akkor ne menj dating app-re.
Csak olyan helyeken legyél jelen, amiket nem szégyellsz és vállalni tudsz.
Nálunk is ciki lenne.
Az a meno hogy mindenki házas gyerekes vagy komoly kapcsolata van. A azinglikre plane akik evekig is azok, szerencserlenként tekintenek.
De itt is megy mikor bezzegeznek hogy neki férje van
Exemmel nem, de kollégámmal többel is. Olyannal is, akiről tudom, hogy felesége és gyerekei vannak, de azokat letagadva volt f3nt társkereső appon aktív státusszal, friss fényképekkel. Hogy mit éreztem? Szánalmat és undort iránta.
Találkoztam olyan kollégáéval is, amely adatlapja alapján rá kellett sajnos jönnöm, hogy élőben nem rúghatok nála labdába, pedig egyébként megtetszett élőben is már korábban. Szóval ott meg önsajnálatot.
Mindegyikben közös, hogy a fényképet meglátva kíváncsiság volt bennem, hogy vajon mit írnak. Pl. egy kollégámról ott tudtam meg, hogy biszex.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!