Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már hogy belementél egy kapcsolatba, amiről tudtad hogy nem lesz hosszú életű, és csak átmenetinek tekintetted, addig míg lesz komolyabb? Ha igen, miért csináltad és milyen érzés volt?
1-es te a fordított esetet írtad le.
Te nem tudtad, hogy mit akar, de ő tudta, csak nem mondta el. A kérdező ezt kérdezi. Abban igazad van, hogy húzza a másik idejét és nem tisztességes, de ugyanazt a szitut írtad le csak az érem másik oldalán voltál.
Nem hinném hogy sokan válaszolnának mert egyenlő lenne egy beismeréssel.
Vele sok mindent megtettek, de hogy ő ilyent, na ne már?
Aztán meg az okai főleg nem kellemesek aki bele is ment ilyenbe.
2, azért ez egy sokkal összetettebb szituáció, amiről írtam :) de ki tudja, lehet az érem másik oldalán voltam a nélkül, hogy tudtam volna. Mindenesetre 2 hónapnál többet nem bírtam abban a kapcsolatban, és én mondtam ki végül hogy hagyjuk egymást, mert szinte le volt szrva a fejem. (Aztán persze már nagyon kellettem neki, de soha többé nem mentem vissza hozzá)
Lényeg, hogy felesleges belemenni ilyen bizonytalan kapcsolatokba, mindkét oldalról!
Volt ilyen igen, nagyon nem tetszett a lány, egyenesen undorodtam tőle, több évet húztam le vele...felejtőnek akartam őt, 1-2 szex, egy kis lelkizés, osszebújás stb.
Három éve vagyok vele és végül beleszerettem...és amikor szerelmes lettem belé, akkor jött a nagy szopás, megcsalt. :DD
Csak ilyenekben vagyok.
Már ránézésre látni rajtuk hogy házasságot jövőt ne nagyon tervezzek velük, de mivek nincs akivel lehetne így maradnak az ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!