Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok az egyik munkatársamba, de reménytelenül?
Soha nem volt még párkapcsolatom, sose szeretett senki.
Van egy munkatársam, akibe reménytelenül szerelmes vagyok. Sokat beszélgettünk, talalkozgattunk munka után is, amit én félre értettem, mert egyik ilyen alkalommal elmondta, hogy egy másik munkatársába szerelmes. Egy darabig bírtam asszisztálni ehhez, de szépen leépítettem őt is, meg azt a csajt is, aki tetszik neki. Ennek már két hónapja. A barátaimnak se beszélhetek erről, mert boldog párkapcsolatban él mindegyik, ráadásul nem tudják átérezni, amit én. És egyre kínosabb volt, hogy csak panaszkodni tudok, semmi mást, és úgyse tudnak mit mondani, csak a bullshites hülyeségeket. Meg nagyon kevésszer tudunk találkozni, inkább szabadidejükben a parjaikkal vannak.
Másfél hónapja keresek munkát, mert ott akarom hagyni ezt a helyet, mindennap látom őket, és belepusztulok. Nem találok munkahelyet, csak minimálbéres munkákat, amiből nem tudnám fenntartani magam. Járok sportolni, de már nem megy. Nagyon beleéltem magam ebbe, hogy végre tetszhetek valakinek, aztán arcul csapott a valóság.
Minden ebédszunetet végig sírok, és amikor nem látják, akkor is néha sírok. Nem bírom már. Felregisztráltam már kínomba társkeresőre, de az ottani felhozatal se jó, meg nem is szeretem.
Még fiatal vagy, ugye? Szerintem először ne társat keress, hanem próbáld meg jól érezni magad a bőrödben. Valószínűleg nem túl magas az önértékelésed, és talán érzelmileg sem vagy rendben. Barátnőd se lehet sok.
Magadat kellene megtanulnod szeretni – akármilyen elcsépelten hangzik, de ez a kulcs ahhoz, hogy más is vonzónak lásson.
Próbáld meg kitalálni, hogy hosszú távon mit akarsz kezdeni az életeddel, ne a párkapcsolat legyen a legfőbb cél. Járj el csoportos edzésekre, vagy táncolni, esetleg jógázni. Csatlakozhatnál egy kirándulócsoporthoz. Az önkénteskedés is jót tenne, így megtapasztalhatnád, hogy képes vagy segíteni másokon – akik esetleg nálad sokkal rosszabb helyzetben vannak.
Tanulhatnál valamit, hogy később jobb munkát találj.
Szóval hosszú távon az lenne az cél, hogy kiegyensúlyozott és céltudatos nővé válj. Akkor a férfiak is biztosan észrevesznek majd.
Nagyon buta típus vagy ezzel csak az a pasi rajongással.
Nekem most is van a munkahelyen 3 nő is aki tetszik. Mindegyik foglalt persze. Ez van. Azért nem fogok kilépni. Kicsit irigy vagyok ha látom őket de simán ki lehet bírni. Jó ha szerelmes vagy az más. Én csak az egyiket kedvelem a másik kettőt csak úgy nézem hogy megszopatnám megdugnam őket ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!