Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem jelöl vissza egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jelöl vissza egy munkatársam?

Figyelt kérdés
Lényeg az hogy sokszor megvan a szemkontaktus kettőnk között, van hogy a párja mellől is engem néz de még is azt látom hogy szereti a párját. kb 25 lehet, én is annyi vagyok. 3 hete bejelöltem a lányt mivel a munkatársam stb és nem jelölt vissza(ilyen még nem fordult elő velem). Ez mit jelent egy lánynál??? egyszer nem szólítottam le vagy akartam felszedni, mert akkor megértem, de így..
2023. febr. 11. 21:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
83%
Szoval nem is beszeltel vele soha? Akkor gondolom ezert. En sem szoktam mindig a random arcokat, hiaba ismerem latasbol.
2023. febr. 11. 21:22
 2/15 anonim ***** válasza:
88%
Nem ismer, szereti a párját.
2023. febr. 11. 21:31
 3/15 anonim ***** válasza:
90%

"szereti a párját" - miért jelölne vissza?

Munkatársak vagytok, minden nap találkoztok. Mi az, amit nem tudtok megbeszélni, csak a neten? - Egyáltalán miért jelölted be, miért fontos ez neked, mit vársz ettől?

2023. febr. 11. 21:36
 4/15 anonim ***** válasza:
86%

Hol nem jelöl vissza? Facén?

Nem is értem. Bejelölted, és azt hiszed, hogy ez valami jel? :D

Párja is van. Nem zavar?

Sokan nem akarják keverni a magánéletet a munkával.

Énsem igazolok vissza kollégát FB-én, mondjuk szerencsére van annyi eszük, hogy az erre a célra szolgáló platformot használják, vagyis a LinkedIn-t. Ott visszaigazolok kollégát. Fa$búkon miért kéne?

2023. febr. 11. 22:00
 5/15 anonim ***** válasza:
2023. febr. 11. 23:30
 6/15 anonim ***** válasza:
70%
Mivel párja van minek is jelölne vissza. Viszont te is milyen ge.ci vagy hogy foglalt nők után koslatsz. Hadd békén, ha akart volna tőled valamit, már rég tudnál róla
2023. febr. 12. 00:24
 7/15 anonim ***** válasza:
76%
Mit jelölgeted ha párja van te retek?
2023. febr. 12. 07:39
 8/15 A kérdező kommentje:

5-nem

7- mert a munkatársam 😄

2023. febr. 12. 10:28
 9/15 anonim ***** válasza:
81%
Férfi létemre én úgy állok hozzá, ha akar valamit bejelöl. Én nem jelölök senkit. Azt is törlöm egy idő után ha megszűnik a kapcsolat. (munkahelyi, bármi) A szűk kör marad.
2023. febr. 12. 10:54
 10/15 anonim ***** válasza:
78%
Nem is egyfajta válasz. Nem jelöl vissza mert nem akar tőled semmit kis pöcs.
2023. febr. 12. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!