Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jelöl vissza egy munkatársam?
Figyelt kérdés
Lényeg az hogy sokszor megvan a szemkontaktus kettőnk között, van hogy a párja mellől is engem néz de még is azt látom hogy szereti a párját. kb 25 lehet, én is annyi vagyok. 3 hete bejelöltem a lányt mivel a munkatársam stb és nem jelölt vissza(ilyen még nem fordult elő velem). Ez mit jelent egy lánynál??? egyszer nem szólítottam le vagy akartam felszedni, mert akkor megértem, de így..2023. febr. 11. 21:15
11/15 anonim válasza:
Nagy multi, nő vagyok, rendszeresen jelölnek be random arcok akik ugyanannál a cégnél dolgoznak, esetleg még látásból rémlenek is. Sosem jelölöm őket vissza, némelyik évek óta az ismerősnek jelölések között pendingel. Még pályakezdő koromban volt, hogy visszaigazoltam egy-kettőt, azonnal rámírtak, nem győztem kellemetlenül érezni magam, hogy visszajelölök, de aztán nem válaszolok, stb., szóval ezt befejeztem. Ez nem társkereső, egyébként a munkahelyi chaten is rám írhatna, ha van valami munka related dolog, de nem ír, mert nem munka related dolgot akar, hanem ismerkedni, én meg nem.
12/15 A kérdező kommentje:
Aki szerint gci vagyok mert foglalt nő után koslatok, azok érezték már meg azt a dolgot hogy milyen érzés ha elveszik tőletek az életetek nőét?? Mert én tudom,és mikor már átjárt,szétmart ez az érzés, rájövök hogy lehetek én is ilyen ha egy olyan lány tetszik meg aki foglalt.
2023. febr. 13. 01:33
13/15 anonim válasza:
majd a barátja kirúgja a fogad! :D
14/15 anonim válasza:
Majd a bikája jól megagyal, aztán rájössz hogy nem az a legjobb megoldás ha ugyanazt próbálsz mással tenni mint amit veled tettek.
15/15 anonim válasza:
"milyen érzés ha elveszik tőletek az életetek nőét"
Senki nem vette el tőled. Te még sehol se voltál, amikor ők már együtt voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!