Jártatok már úgy hogy munkatársat, szomszédot, barátot kisegítettetek pénzel és aztán nem kaptátok vissza?
Figyelt kérdés
2021. dec. 24. 14:47
2/17 anonim válasza:
Igen ☹️
Kellemes ünnepeket kívánok 🎄 🙂
5/17 anonim válasza:
Igen. De egyszer át kell esni rajta hogy megtanulj nemet mondani. Azt mondják okos ember a más kárán... de sztem ez hülyeség. Saját károdon a leghatásosabb. De lehet én nem vagyok okos :( Ha mindenáron adakozó kedvedben vagy, akkor se adj többet mint ami a te büdzsédből nem hiányozna.
6/17 anonim válasza:
Soha nem adtam pénzt senkinek :D csak úgy...egyszer kértek tőlem 40 ezret azt sem adtam oda.
7/17 anonim válasza:
Aki kéreget kölcsön, pláne ha még bizonygatja is, mennyire megbízható, na az kb egy fekete lyuk.
8/17 anonim válasza:
5: nekem középiskolai fizika tanárom mondta mindig, saját kárán TANUL az okos. (A tanulon a hangsúllyal. Mert a buta abból sem)
9/17 anonim válasza:
Nem, mert nem adok kölcsön soha. Még 20 forintot se.
10/17 anonim válasza:
én nagyobb összeget nem adok kölcsön
van amikor adok, de akkor nem kölcsön, nehogy ne kapjam vissza és balhé legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!