Jártatok már úgy hogy munkatársat, szomszédot, barátot kisegítettetek pénzel és aztán nem kaptátok vissza?
Figyelt kérdés
2021. dec. 24. 14:47
11/17 anonim válasza:
IGEN!
Kifizettem egy rohadt nagy összegű bérleti díjat, úgy volt mindenki ide adja a résézt, és összvissz 6 ember adta ide a 40-ből! Azóta SOHA SENKINEK KÉT FILLÉRT SEM ADOK VAGY ELŐLEGEZEK MEG!
12/17 Sic Semper Tyrannis válasza:
Sajnos igen. Barátokat. Többször is. Cakkumpakk úgy 100 ezerrel tartoznak, de már nem is tartom számon. Persze mindig kisebb összegeket kértek, és néha odadobtak egy kis csontot, pl. az előző havit megadták, aztán hónap végén megint kértek. Adott hónapból szerencsére ez nekem sosem hiányzik, viszont összevetve jól jönne így hirtelen az a 100k. Mostanság már nem adok nekik kölcsön, az egyikőjük lassacskán egyenesbe jön, és ha ezzel hozzájárulhattam, akkor nem is fogom firtatni az adósságát (elég mélyről indult a srác). A másik viszont úgy néz ki, végleg elkallódik, tőle meg nincs értelme visszakérni, úgyse tudná megadni (havi fizu 1 hét alatt a kocsmába és a dílerhez, a ház rászakad, fűtés sincs, csoda hogy még munkaképes).
13/17 anonim válasza:
Igen, tanulopenz volt.
Tobbet nem adok senkinek kolcsont.
14/17 anonim válasza:
Aki odaig jut hogy kolcsonoket keteget, annak soseesz annyi penze hogy megadja. Mas ha leeg a hazad, de igazabol biztositassal megtakaritassal ilyesmire is fel kell keszulni.
15/17 anonim válasza:
Nem. Mindig visszakaptam. És egyébként a barátnőm magas beosztásban dolgozik, csak egy időben nem tudta rendesen beosztani a pénzét. Ezért 2 vagy 3 alkalommal kölcsönkért hónap végén, pár nap múlva megadta. Most én kértem kölcsön tőle és azt mondta, ráérek megadni.
16/17 anonim válasza:
Osztálytársal igen, de előtte pár nappal tök olcsón vettem tőle egy hangszórót, szóval még így is jól jöttem ki, de tanultam az esetből. Senkinek, az ég világon senkinek nem adok kölcsön... én sem kértem sosem, nem értem másoknak hogy fogy el a pénzük.
17/17 anonim válasza:
Egyszer fordult elő, húszévesen. Szombaton azzal kért kölcsön, hogy hétfőn visszaadja, majd akkor azt mondta, hogy hétvégén. Utána egy évet vártam, nem válaszolt az üzenetemre. Odamentem a lakásukra, anyja nyitott ajtót, elmondtam, hogy a fia mekkora egy s@ggf@j. Azt mondta, hogyha találkozok vele, visszafizeti. Azt mondtam, hogyha találkozok vele, péppé verem. Erre megkaptam a pénzemet másfélszeres szorzóval, hogy megértene 😁 Soha nem adok senkinek kölcsön azóta, nagyobb összeget édesapámnak adtam és vissza se kértem volna, de részletekben megadta. Haverokat is inkább meghívom bármire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!