Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma egy tipikus beles Józsinak reménytelen a társkeresés?
29
És? Az is a te döntésed! Én nőkent, inkabb vagyok egyedül, minthogy olyannal legyek, aki nem felel meg az elvarasaimnak! Várd csak el amit akarsz, és viseld a következményeit.
De a ronda külsőm miatt felesleges elvárnom mert örülök ha egyáltalán ember számba vesz egy nő. Elvárhatom a doktori címet de az még nagyobb hülyeség lenne.
32
Erre mondják, hogy keress a sajat szinteden.
Csak a saját szintem is jobbat helyesebb férfit akar magának tehát nincs értelme keresni. Csak ezt nem érti meg senki pedig többször leírtam már.
34
Írd le, hogy te milyen tulajdonsagokat vársz el, és ehhez képest, te ugyanazokkal kapcsolatban, mit adsz
Én csak egy megértő és kedves hűséges nőre vágyom és igyekszem ezt viszonozni.
Én meg szerencsére keresztény ami sokkal jobb. Szeretett hirdetjük nem a gyűlöletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!