Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is reménytelennek érzi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is reménytelennek érzi magát emiatt?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre magamon, hogy nekem a szőke haj és kék szemszín kombó jön be, de valami kegyetlenül, viszont én egy átlagos kinézetű - elég vékony testalkat, szálkás izomzat - férfi vagyok, nem is volt még barátnőm soha, noha elvileg még nem vagyok "elkésve". Tudom, nem minden a külső, de én eddig nem nagyon találkoztam olyan nővel, akivel egy hullámhosszon lennénk vagy annyira bejött volna a személyisége, hogy belé szerettem volna. Próbálok ismerkedni persze kinézettől függetlenül, de ez nagyon nehéz így, tök reménytelennek érzem magamat, próbálok lejjebb adni, de nekem ez jön be.

Lehet egyáltalán ilyesmin változtatni? Kell-e egyáltalán ezen változtatni? Gondolom ezzel sok nő kiesik. Ez egész életemben elkísér majd? Ráadásul már pár hónapja elég keményen kondizok és eléggé odateszem magam, szóval örülnék neki ha azért elfogadná a hobbijaimat és nem mondaná, hogy ne menjek kondizni, ne játsszak a gépen mert minek stb.

Úgy érzem vagy az életmód vagy az értékrend/világnézet vagy a kinézet miatt nem jön össze sose semmi. Szerintetek ez valami önbeteljesítő jóslat lehet és amúgy lenne reális esélyem, még akkor is ha átlagosan nézek ki amúgy?

2023. júl. 18. 10:40
 1/9 anonim ***** válasza:
50%
Szőke haj, kék szem ritka
2023. júl. 18. 10:44
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem találsz majd párt magadnak,ha úgy külsőre jó vagy.

De ha üldözöd a szerelmet,az nem fog rád találni. Persze nem azt mondom,hogy ne ismerkedj,mert anélkül nem fog menni,de sztem ne akarj betegesen barátnőt.

Ha neked a szőke haj-kék szem jön be,azzal nem sok mindent tudsz csinálni. Bár az igaz,hogy elég kevés ilyen hölgy van.

De azért sok sikert! Remélem megtalálod a másik feledet. 😊

2023. júl. 18. 10:52
 3/9 anonim ***** válasza:
51%

Erősen felszínes vagy a kis kérdésed mondandója alapján.

Sok sikert mert szükséged lesz rá! 🤡

2023. júl. 18. 11:22
 4/9 anonim ***** válasza:
78%
Idővel (pl. 40 felett) változni fog az ideálhoz való ragaszkodásod, és sokat fog a latba nyomni a belső.
2023. júl. 18. 11:25
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Pár hónap az kemény tesó. Talán valami már látszik belöle, de ennek csak évek múlva lesz igazi eredménye.
2023. júl. 18. 12:20
 6/9 A kérdező kommentje:
#5: Azt nem írtam, de egyébként már 13 éves korom óta rendszeresen mozgok, csak most jutottam el odáig, hogy megengedhetem magamnak a kondit. Tisztában vagyok vele, hogy kell minimum 5-6 év, mire már látszani is fog valami.
2023. júl. 18. 12:29
 7/9 anonim ***** válasza:
65%
Minimum 5-6 év, hogy látszódjon valami? És még azt mondod, hogy tisztában vagy vele? Tisztában...a hülyeséggel :D
2023. júl. 18. 12:38
 8/9 A kérdező kommentje:
#3: Nagyon sajnálom, hogy te ilyesmit nem tudnál felvállalni, mert hogy az "felszínes". Nem is csoda, hogy nem tudtál érdemben tanácsot adni. Neked valószínűleg többre van szükséged ebben az életben, mint szerencse.😞
2023. júl. 18. 12:44
 9/9 Senior Séf ***** válasza:
100%

Lehet egyáltalán ilyesmin változtatni? Kell-e egyáltalán ezen változtatni?

---

Mi a ménkűnek kéne? Én élek-halok a pöttöm csajokért, noha magam nem vagyok mélynövésű. Adtam volna lejjebb az igényeimet, és jöttem volna össze olyannal, aki nem az esetem? Na ne! Egyébként meg ne a külsődre gyúrj. Ismerkedj és tanuld ki a női gondolkodásmódot, és lelkivilágot. Az a dolog nyitja!

2023. júl. 22. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!