Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Más is így látja, tapasztalja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is így látja, tapasztalja vagy már én vagyok ennyire elkeseredve és emiatt van ilyen negatív meglátásom a lányokról?

Figyelt kérdés

Én eddig úgy tapasztaltam, hogy a lányok 95%-a jellemre elviselhetetlen, beképzelt, öntelt, egoista, anyuci-apuci által elkényeztetett, sosem szenvedett kis szánalmas rib@nc, aki összefekszik akármelyik menő macsóval vagy páwával esetleg, pénzes vén zsákkal.

Aki normális az az 5% meg foglalt, főleg a szépek, akik ritkák, mert a szép lányok többnyire a legelőször említett 95%-ban vannak és az 5%-nyi rendes lányt nagy részét csúnya vagy kövér lányok teszik ki, akik senkinek sem kellenének, mert szexuálisan nem vonzóak, hiába rendesek jellemre.

Emiatt aztán nekem már nem is kell egy lány sem, mert én enm fogok egy kövér lánnyal összeállni, csak hogy legyen valakim, ha egyszer nem tudok vonzódni hozzá szexuálisan, sőt undorodom, de miért mindig én bűnhödök, amikor én sportos, egészséges, szép arcú srác vagyok, állítólag szépek a szemeim is, mégsincs egy normális, nekem tetsző lány sem, akinek én is viszont bejönnék.

Eddig azt tapasztaltam, hogy akik külsőre és belsőre is bejöttek nekem és én is nekik, ők mind foglaltak voltak.

Szóval akkor most forever alone vagy mi a f@szom van már?

Csak már nekem ebből nagyonn elegem van és muszáj volt kiírnom magamból.

2012. ápr. 27. 20:18
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
77%

Megint ezek a számok, mintha az összes lányt ismernéd...

Abban egyetértek, hogy aki szép, az nagy eséllyel el van szállva magától, mivel már kiskora óta sok figyelmet meg dícséretet kap, és ezek hatására "akaratlanul" is az alakul ki benne, hogy ő több, jobb mint a többiek, elvégre különben nem rajonganák körbe. Logikus, nem?

Ugyanakkor van sok olyan lány is, aki átlagos vagy csúnya és mégis nagyképű vagy primitív, aztán aki szép, és mégis egészséges értékrenddel rendelkezik, kedves stb. Utóbbiak pedig persze, hogy nagyrészt foglaltak, mivel ezek a tulajdonságok nagyon jó párosítások.

Gyanús az a rész, hogy te sportos meg szép arcú srác vagy és mégsem tetszel egy ilyen lánynak. Vagy rosszul méred fel az adottságaidat, vagy a belsőddel van valami gáz. Mondjuk ez az eltúlzótt % arány a beképzelt p*csák javára már jelez valamit.

2012. ápr. 27. 20:27
 2/25 ASOT ***** válasza:

ez a töménytelen általánosítás már unalmas!

A lányok általánosítanak, ha..

- megcsalták, elhagyták őket, nem kellenek senkinek, vagy ha ők nem találnak normálisat,

- a pasik meg fordítva ugyanez! :)

2012. ápr. 27. 20:29
 3/25 anonim ***** válasza:

Előzők

És mind2őre is megvan a kellő tapasztalat hogy jogosan tegyék.Ha nem vettétek volna észre szar világban élünk és ez szerintem már kimondhatjuk hogy bőven átlagos.Mivel ezzel szerzett tapasztalatok jóval többen vannak mint a pozitívak akiket keresünk.Ezért mondjuk hogy ritkák már a normális "emberek(mind 2 nemben) mivel már az az átlag amit a kérdező is leírt.

Keresni kell,várni és cselekedni.Ennyit tudok mondani

2012. ápr. 27. 20:34
 4/25 ASOT ***** válasza:

3-maska!

elhiszem h sokan kínlódnak és szenvednek párkapcsolatokat illetően, illetve pártalálást illetően!

Mert nem egyszerű. Kell hozzá akarat, önbizalom, önbizalom, önbizalom és hogy elfogadjuk magunkat olyannak amilyenek vagyunk.

Az a baj h akik tapasztalatlanok, azokat 50%-ban azért utasítják el mert nem látják h a csajnak , vagy a pasinak nem is tetszik, és nem azért nézte, vagy segített neki mert "húúú kell neki az illető"--> ez a külsőt is tartalmazza ha jól elolvasod

A másik 50%-ban azért mert a szövegük, vagy a stílusuk vagy a nagy EGO-juk, vagy beképzeltségük miatt.

2012. ápr. 27. 20:39
 5/25 anonim ***** válasza:
Már nemazért de 2 rossz kapcsolat meg pár kosár után még szart sem tudnak. Mesélhetnék én h milyen a rossz párkapcsolat meg h hányszor kosaraztak ki. Mégsem sír a szám h minden pasi ilyen meg olyan
2012. ápr. 27. 20:46
 6/25 anonim ***** válasza:

"megvan a kellő tapasztalat hogy jogosan tegyék"

Mond már meg h szerinted mi az a kellő tapasztalat?? Sztem az h pár nő kikosarazta még semmi.

2012. ápr. 27. 20:47
 7/25 A kérdező kommentje:

Szerintem az összes nő iszonyat felszínes, kivéve a nagyon csúnya vagy kövér lányokat, akik senkinek sem kellenek, ők azok, akik már maguktól is kezdeméyneznekk fiúknál, nálam is például, szegények nem tehetnek róla, hogy ennyire csúnyák, de én ssosem bántom meg őket a külsejük miatt, nem úgy mint a lányok, akik bunkóznak meg megaláznak másokat, mert szerintük az a fiú ne helyes.

Mintha ők lennének a világ királynői.

2012. ápr. 27. 20:51
 8/25 ASOT ***** válasza:
ma 20:46! ezért kapsz egy piros pontot! :)
2012. ápr. 27. 20:51
 9/25 anonim ***** válasza:
Mennyi elb@szott életű f@sz jár már ide. Úgy írd már le h miből vontad le ezt és h hogyan számoltad ki a százalékokat. Aztán mesélek neked h én milyen PASIKKAL (igen a pasik is tudnak szemetek lenni de én nem álltalánosítok) kerültem össze. Sztem meglepödnél és áldanád a sorsod h te csak pár kosarat kaptál ajándékba az élettől
2012. ápr. 27. 20:55
 10/25 anonim ***** válasza:
Am köszi szépen ASOT :D
2012. ápr. 27. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!