Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is így látja, tapasztalja vagy már én vagyok ennyire elkeseredve és emiatt van ilyen negatív meglátásom a lányokról?
Én eddig úgy tapasztaltam, hogy a lányok 95%-a jellemre elviselhetetlen, beképzelt, öntelt, egoista, anyuci-apuci által elkényeztetett, sosem szenvedett kis szánalmas rib@nc, aki összefekszik akármelyik menő macsóval vagy páwával esetleg, pénzes vén zsákkal.
Aki normális az az 5% meg foglalt, főleg a szépek, akik ritkák, mert a szép lányok többnyire a legelőször említett 95%-ban vannak és az 5%-nyi rendes lányt nagy részét csúnya vagy kövér lányok teszik ki, akik senkinek sem kellenének, mert szexuálisan nem vonzóak, hiába rendesek jellemre.
Emiatt aztán nekem már nem is kell egy lány sem, mert én enm fogok egy kövér lánnyal összeállni, csak hogy legyen valakim, ha egyszer nem tudok vonzódni hozzá szexuálisan, sőt undorodom, de miért mindig én bűnhödök, amikor én sportos, egészséges, szép arcú srác vagyok, állítólag szépek a szemeim is, mégsincs egy normális, nekem tetsző lány sem, akinek én is viszont bejönnék.
Eddig azt tapasztaltam, hogy akik külsőre és belsőre is bejöttek nekem és én is nekik, ők mind foglaltak voltak.
Szóval akkor most forever alone vagy mi a f@szom van már?
Csak már nekem ebből nagyonn elegem van és muszáj volt kiírnom magamból.
Komolyan kíváncsi lennék rád, hogy hogy is nézel ki.
Én az 5 %-ba tartozónak mondanám magamat. Nem mondom azt, hogy csúnya lennék, tény, hogy vannak nálam szebb lányok. Azt meg pláne nem mondom, hogy telt alakom van, mert abszolút nincs így. Rendesnek is tartom magamat, még sincs barátom.
Jézusom, de unalmas már ez..
Legyél meleg akkor!
végig se olvasom, már rosszul kezdődik, hát én megnéznélek azért téged is..
pár csaj miatt így előítéled mind1iket?..
akkor legyél b*zi!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!