Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Más is így látja, tapasztalja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is így látja, tapasztalja vagy már én vagyok ennyire elkeseredve és emiatt van ilyen negatív meglátásom a lányokról?

Figyelt kérdés

Én eddig úgy tapasztaltam, hogy a lányok 95%-a jellemre elviselhetetlen, beképzelt, öntelt, egoista, anyuci-apuci által elkényeztetett, sosem szenvedett kis szánalmas rib@nc, aki összefekszik akármelyik menő macsóval vagy páwával esetleg, pénzes vén zsákkal.

Aki normális az az 5% meg foglalt, főleg a szépek, akik ritkák, mert a szép lányok többnyire a legelőször említett 95%-ban vannak és az 5%-nyi rendes lányt nagy részét csúnya vagy kövér lányok teszik ki, akik senkinek sem kellenének, mert szexuálisan nem vonzóak, hiába rendesek jellemre.

Emiatt aztán nekem már nem is kell egy lány sem, mert én enm fogok egy kövér lánnyal összeállni, csak hogy legyen valakim, ha egyszer nem tudok vonzódni hozzá szexuálisan, sőt undorodom, de miért mindig én bűnhödök, amikor én sportos, egészséges, szép arcú srác vagyok, állítólag szépek a szemeim is, mégsincs egy normális, nekem tetsző lány sem, akinek én is viszont bejönnék.

Eddig azt tapasztaltam, hogy akik külsőre és belsőre is bejöttek nekem és én is nekik, ők mind foglaltak voltak.

Szóval akkor most forever alone vagy mi a f@szom van már?

Csak már nekem ebből nagyonn elegem van és muszáj volt kiírnom magamból.

2012. ápr. 27. 20:18
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Én is hallottam sok szép dolgot a nőkről ismerőseim által, nem jobb egyik nem sem, ez tény.

Azért eleget tapasztaltam és elég jó emberismerő vagyok, hogy elkerüljem az ilyen nőket, lányokat távolról, engem nem fognak kihasználni mint sok fiú ismerősömet, akik minden sz@rt megvettek a lánynak, csak hogy ne hagyja el aztán meg a kis ribi félrekűrt.

2012. ápr. 27. 21:02
 12/25 anonim ***** válasza:

Azta rohadt milyen tapasztalt vagy.

Szóval nem sok alapod van a köpködésre de azért osztod az észt. Grat. Elmondanám h én nem mesékből tudom h mit képesek csinálni a pasik és mégsem álltalánosítok h mind szemét. Miért?? Mert van annyi eszem h felfogom h mindenki más és mindkét nemben vannak normálisak is. És nem csak 5%. Jah és ha ilyen balhere lennék mint te akkor most is magányos lennék. Remélem te az is leszel ilyen hozzá állásal

2012. ápr. 27. 21:07
 13/25 ASOT ***** válasza:

te most engem b@sztál le?? :)

kapsz mindjárt egy fekete pontot is! :)

2012. ápr. 27. 21:10
 14/25 ASOT ***** válasza:
ó b@sszus lemaradt, h a drága 20:46-osnak szólt..
2012. ápr. 27. 21:11
 15/25 A kérdező kommentje:

ma 21:07

Több az aljas nő, mint férfi, mert megtehetik a külsejük miatt, a sok szép nő visszaél a helyzetével, előnyével, ez logikus végülis.

Ha én is szép nő lennék, jól ki tudnám használni az biztos.

A nőkbe amúgy is bele van kódolva, hogy kihasználják a férfiakat, ha kapnak valamit már dugnak is a férfival, ezért van sok rib@nc meg sok hűtlen köztük.

Egy férfi meg megbecsüli, ha nagy nehezen össze tud jönni egy nővel és nem fog félrekefélni, ez ilyen.

2012. ápr. 27. 21:12
 16/25 anonim ***** válasza:

Nem téged basztalak le. XD Mit vettél magadra?

Én a kérdezőt szidom mert útálom az ilyen álltalánosító "jaj nekem de szar meg mindenki köcsög" emberkéket

2012. ápr. 27. 21:12
 17/25 anonim ***** válasza:

"Egy férfi meg megbecsüli, ha nagy nehezen össze tud jönni egy nővel és nem fog félrekefélni, ez ilyen."

Oh ha tudnád engem hányszor csaltak meg XD Baromi nevetséges vagy.

Am meg a férfi is vissza tud élni (és meg is teszi) azzal h jól néz ki. Hol élsz te a marson???

Áruld már el h mi alapon állatlánosítasz?? Mert elmondás alapján kicsit elhamarkodott nem gondolod???

Am meg a minden nőbe tudod h az összes nő rokonod (anyukád is) beletartozik??

És végül ha ennyire utálod a nőket akkor legyél bu.zi. Sok sikert

2012. ápr. 27. 21:15
 18/25 anonim ***** válasza:

Am küldj egy képet had ellenőrizzük az állításaid. Sztem csak egy egoista barom vagy aki túl magasra teszi a lécet a képességeihez képest.

Amúgy

"Emiatt aztán nekem már nem is kell egy lány sem, mert én enm fogok egy kövér lánnyal összeállni,"

Te nem vagy felszines szted???

2012. ápr. 27. 21:22
 19/25 A kérdező kommentje:

Miért lennék felszínes, csak mert nem vonzódoma a kövér lányokhoz, meg amúgy is miért olyan nagy dolog egészségesen élni?

A kövérségen lehet javítani, testmozgás és egészséges életmód, én is kondiztam és igen is sokat segít, na meg fogok is járni újra nem soká, mert igenis hasznos és van értelme.

Tessék mozogni, ha te is egy kövér lány vagy és megsértődtél, mert nem sérteni akartam, hanem őszintén elmondani, hogy nem vonzódom hozzájuk és kész.

De hogy mi bajotok van a vékony, szálkás izomzatú fiúkkal azt végképp nem értem, mert semmi csúnya nincs abban, ha valaki egészséges testalkatú és nicns egy deka felesleg sem rajta.

2012. ápr. 27. 22:24
 20/25 anonim ***** válasza:

Nem vagyok kövér lány csak rohadt felszines vagy. Állítom nem csak a ducisággal van bajod. Pont azt írtad le most is h neked nem tetszik xy de mi az h te nem tetszel mindenkinek. Mert mindenkinek más kell. Én sem szeretem pl a kigyúrt pasikat. Nem jön be. Ennyi.

Meg ecseteled itt h ilyen meg olyan felszinesek a nők. Miért?? Mert te nem tetszel mindnek??

Annyira ostoba vagy. A kérdéseimre/kéréseimre meg semmit nem reagáltál, mert feé sem éred észzel amit írok. Menj inkább alukálni. Kisfiúknak ilyenkor már ágyban a helye

2012. ápr. 27. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!