Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ma egy tipikus beles Józsinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma egy tipikus beles Józsinak reménytelen a társkeresés?

Figyelt kérdés
Ismertek párokat (ahol a hölgy szép vékony) a férfi meg a bojler Józsi (melós fizus) ???
dec. 21. 08:42
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
23%
Zabálás helyett fogyj le a francba...
dec. 21. 14:27
 22/59 anonim ***** válasza:
0%
A szorgalmon múlik. Lusták voltatok tanulni, aztán most sírtok, hogy bután és kövéren nem jut szép vékony nő.
dec. 21. 14:28
 23/59 anonim ***** válasza:
84%

A társkeresés nem reménytelen. A szép nővel való összejövetel már nehéz.

Ha a nő vékony, igényes, figyel a testére, akkor ezt teljes joggal elvárhatja a párjától is. Én sem tudnék összejönni egy elhízott, puhány testű férfival.

dec. 21. 15:27
 24/59 anonim ***** válasza:

Csak azért nehéz mert egy kövér nő is igényes pasinak ad esélyt. Nem jogos elvárás de ez van.

dec. 21. 16:45
 25/59 anonim ***** válasza:
66%
Ha jut neki jó pasi, akkor miért lenne jogtalan az elvárás? Az élet nem kívánságműsor.
dec. 21. 17:08
 26/59 anonim ***** válasza:

18

Te is bármikor mehetsz irodaba dolgozni. Mi tart vissza?

dec. 21. 17:23
 27/59 anonim ***** válasza:

Így van de akkor egy férfi is elvárhat bármit de itt csak beszólás megy ha egy férfinak van kívánság listája. Ha én diplomás vagyok akkor jogosan elvárhatom hogy, egy nőnek is legyen legalább mester fokozata?

dec. 21. 17:27
 28/59 anonim ***** válasza:

27

Igen, miert ne varhatnád el!?

dec. 21. 17:30
 29/59 anonim ***** válasza:

Mert könnyen egyedül maradhatok ha válogatok.

dec. 21. 17:34
 30/59 anonim ***** válasza:
78%
Nyugodtan várd el. Nekem semmi bajom senki elvárásaival. Nekem azzal van bajom, hogy itt hisztiznek folyamatosan, hogy nem jut szép nő, miközben ők csóró, buta zsírdisznók. Mindenki azt vár el amit akar, csak csinálja csendben.
dec. 21. 17:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!