Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is érzi 30-as éveiben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is érzi 30-as éveiben karácsony tájékán hogy mennyire rossz ez a magány, társtalanság? Hogy ennyire egekben a női elváráscsomag? Hogy nincs szeretet? Más is érzi ezt?

Figyelt kérdés

dec. 19. 10:40
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:
78%
Egy borzalmas belsővel rendelkező csávó megmagyarázza magának, hogy ő tökre szerethető, jó fej, csak hát a nők a lóvé, magasság, kocsi, meg ezer féle külsőség alapján választanak. Pasikák, ti sem vagytok különbek, nektek is volna min elgondolkodni. Tisztelet a ritka kivételnek!
tegnap 08:51
 62/69 anonim ***** válasza:
15%

60#

Nagy baromságot mondtál.

Mást sem hallok itt minthogy,a nők azt mondogatják itt habzó szájjal, hogy ők nem fognak eltartani egy férfit sem.

1. Sokkal több férfi tart el nőt mint nő férfit. - Ilyenkor valahogy a nők nem reklamálnak..

2. Nem értem, hogy ha mondjuk egy nő keres havi 400.000ft a pasi meg keres havi 350.000ft-ot akkor miért kéne a nőnek eltartania a pasit még akkor sem ha a nő keres 50.000ft-al többet..

De egy ilyen helyzetben mit mond a nők többsége???

Nem tudok rá felnézni, nem férfi mert kevesebbet keres és én nem fogok eltartani a férfit..

Ha a nők őszinték lennének és nem a pénz számítana akkor össze tennék a fizetésüket és együtt vennének egy lakást.

10 nőből 9 ilyen esetben szakít a pasival és olyat keres akinek már van lakása vagy örökölt már lakást. Higy miért? Mert a nő könnyű életet akar, nem akar erőfeszítéseket bele rakni..

Rengeteg példát tudok mondani az ismerős körömből.

De tudom most majd jön a tagadás és ez hazugság a nők nem ilyenek.. dehogynem..

tegnap 08:56
 63/69 anonim ***** válasza:
77%

62

Aha, és az eltartós esetekben ki szüli és gondozza a gyerekeket?

Már bocs, de ha gyereket akarnék, nekem sem lenne elég egy pasi, aki ugyanannyit keres, hiszen az én karrierem meg fogja sínyleni a gyerekvállalást.

Én szülök, az én testem megy tönkre, az én karrierem csesződik el, cserében a pasi semmi pluszt nem rak bele a kapcsolatba. Álmaidban esetleg…

Persze nekem eszem ágában nincs szaporodni, így tökéletesen emgfelelt egy pasi, aki kb annyit keres, mint én.

tegnap 09:22
 64/69 anonim ***** válasza:
78%

"Sokkal több férfi tart el nőt mint nő férfit. - Ilyenkor valahogy a nők nem reklamálnak.." amelyik nő szeretne kitartott lenni, az fura is prnne, ha reklamálna miatta. Én nem szeretnék, szerintem egy nagyon kiszolgáltatott helyzet. Az viszont nem eltartás, hogy a pasi jobban keres, de mindkettő dolgozik. (Tudom, erre is használják a fent idézett mondatot, de helytelen) egyébként a férfi se szokott (már akinek esze van) annyival maga alá választani anyagilag, hogy az életvitel beli romlàst idèzzen. Aki mégis megteszi, annak nagyon kellett az a kapcsolat. De, ha ez a felállás mindkét félnek megfelel, akkor minek és ki panaszkodjon? Az adott nők, akik nem akarnak szegényebb férfit csak a maguk nevében nyilatkoznak, miért támadnàk az olyan kapcsolatokat, ahol másképp megy a dolog? Ilyen kapcsolatokban ott van sokszor a már említett szülés, meg a gyerek első 6-8 éve, ami miatt a nő keresete kb kiesik és a munkáltató is megunhatja a sok táppénzt és menesztheti. Kell a jól (jobban) kereső fél a kapcsolatba, még akkor is, ha a nő is jól keres, hát még, ha nem. Sehogy nem fér vbele egy rosszabbul kereső ember a képletbe, mint társ. Persze, azt is lehet, hogy felváltva van a két szülő táppénzen, ha már ennyire zavar, hogy anyagilag többet várnak el, biztos nem akarnál a gyerek körüli dolgokból kibújni, így oké lenne ez a felállás neked. Mindenki hasonlóan keres, mindenki szív a táppénzzel, elvégre neked se nagyobb anyagi kiesés egy ilyen felállásban. De, ebbe is csak az menne bele, akinek annyira kell a gyerek, hogy nem gond miatta szegényesen élni.

350 rohadt kevés gyerekneveléshez, ha normális életszínvonalat is szeretnél mellette tartani. Ha előreláthatólag a következő 10 évben is ennyit keresel majd, akkor el kell fogadnod, hogy sok nőnek ez kevés lesz. Ettől függetlenül tagadhatatlan, hogy rengeteg férfi van kapcsolatban, aki gyártósoron, vagy egyéb gyàrakban dolgozik, takarít, bizti őr stb. Szóval, nem lehetetlen a dolog. De, aki eleve magasabb életvitelhez szokott és nem akar a gyerek miatt komoly életszínvonal változást, az ehhez keres partnert.

Másrészt, te épp úgy nem értesz egyet az eltartással, mint a nők, akikre most épp fújsz. Akkor lenne igazad, ha a nőt eltartanák, miközben ő nem akar eltartani mást eltartani, mert az kettős mérce.

tegnap 12:22
 65/69 anonim ***** válasza:
7%

63#

Tehát ezzel elismerted, hogy egy férfinek többet kell bele adnia.. nem csalódtam.

Akkor hol van itt az egyenjoguság? A tested így is úgy is tönkre megy idővel.

A nők mindent a szülésre fognak.

tegnap 14:14
 66/69 anonim ***** válasza:
69%
Nem többet adnak bele, hanem másképpen tesznek hozzá a kapcsolathoz. Valamiért ezt normális, értelmes és sikeres férfiaknak nem kell magyarázni, csak az itt panaszkodó, magányos idiótáknak.
tegnap 14:18
 67/69 anonim ***** válasza:
78%

65-ös: fizikailag a nő ad bele többet, hiszen 9 hónap terhesség után kitol magából egy embert, majd szoptatja, fennmarad vele éjszaka + viseli az összes egészségügyi következményt.

Ezt ne tegyük már egy lapra az öregedéssel, hiszen az a férfiakat is ugyanúgy érinti.

NEM kell a férfinak többet belerakni a kapcsolatba. De ha a nő beáldozza a testét és kockára teszi az egészségét a gyerekvállalás miatt, akkor bizony tessek valahol kompenzálni, hiszen különben a nő ad bele többet.

Ismétlem, ÉN SZEMÉLYESEN nem akarok gyereket, így abszolút felesben fizetünk és felesben végezzük a házimunkát. Eszembe sem jut, hogy a pasimnak többet kellene beletenni a kapcsolatba.

De nagyon más lenne a helyzet, ha szaporodni akarnánk.

tegnap 14:19
 68/69 anonim ***** válasza:
22%

64#

"Másrészt, te épp úgy nem értesz egyet az eltartással, mint a nők, akikre most épp fújsz. Akkor lenne igazad, ha a nőt eltartanák, miközben ő nem akar eltartani mást eltartani, mert az kettős mérce."

Mást sem hallok csak azt, hogy a nő nehogy már eltartsa a férfit.. pont erről beszélek, hogy,a nőnek ne kelljen eltartania senkit, de a nőt meg tartsák el. Lehet itt csűrni csavarni, de ez az igazság.

Azért elég sokan keresnek ma Magyarországon 350.000ft.

Mit tanácsolnál nekik, hogyan keressenek párt?

1.Húzzák le magukat a wc-n?

2.Hagyják, hogy a nők sárba tiporják őket szavakkal?

3.Adják fel az ismerkedést?

4.Jöjjenek össze olyan nővel aki bűn ronda és senkinek sem kell és emiatt nem tudják megdugni sem?

5. Menjenek prostihoz havonta egyszer?

Mert a magyar nők többsége lenéz egy ilyen férfit.

Én már külföldön élek és ennek a háromszorosát keresem most. De tudod nem felejtem el, hogy honnan jöttem és tudom, hogy ha most otthon dolgoznék akkor kb 350.000 lenne a havi keresetem. Max túlórával lenne 400.000ft.

Éppen ezért hiába keresek többet kint nem nézem le sz otthoniakat mert tudom, hogy milyen szar és reménytelen a helyzet.

Lehet mondani, hogy hát akkor el kell menni tanulni. Mikor otthon éltem reggeltől estig dolgoztam és hullaként estem haza. Mindig amikor képezni akartam magamat azzal szembesültem, hogy nem tudok fizikailag oda menni mert a munkahelyemen kell lennem.

Most a 3szorosáért nem kell megszakadnom. Minden hétvége szabad és időben végzek minden nap, nem késő este.

Tényleg írd le, hogy az aki ma 350.000ft-ért dolgozik, mondjuk kereskedelemben, gyárban, logisztikában az mit csináljon?

Mit tegyen ha szeretne családot alapítani és egy olyan lányt aki tetszik neki?

Várom a válaszodat!!!

tegnap 14:34
 69/69 anonim ***** válasza:
64%

“Mit tegyen ha szeretne családot alapítani és egy olyan lányt aki tetszik neki?”

Vagy elégedjen meg a saját szintjével, vagy fejlessze magát vagy fogadja el, ha egyedül marad.

Neked személyesen milyen alternatív megoldásaid vannak?

tegnap 14:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!