Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is érzi 30-as éveiben karácsony tájékán hogy mennyire rossz ez a magány, társtalanság? Hogy ennyire egekben a női elváráscsomag? Hogy nincs szeretet? Más is érzi ezt?
Fejlődhetsz te akárhova, rengeteg izmos, rengeteg okos emberrel ( egyedülállóval ) egyeztetek és mind szív a szerelem terén. Ez az önfejlesztés ez nyilván hasznos ideig óráig de a szív nem hazudik. Az öreg emberek látják mindig jól a nagyképet, amikor megkérdezik őket mi számított igazán és az nem a könyvek élvezete meg a muszklik voltak hanem a szeretet bármennyire is nyálasan hangzik.
38F incel
Kérdező!
Bár én kapcsolatban vagyok egy más nemzetiségű lánnyal abszolút értem, hogy miről beszélsz.
Amíg magyar lányokal ismerkedtem ugyan ezt éreztem.
Mindig kiderült, hogy ők érdekből keresnek párt és a tárgyakba szerelmesek. A pénz és a körülmények vannak az első helyen.
A mostani párom az első ski nem ilyen, de ehhez külföldre kellett költöznöm.
8-as igen sajnos én is hallom hogy külföldön vannak még rendes nők. Magyarországon az értékek megszűntek. Mindenki VV B**i-t keresi magának...meg persze az audis csókát tele pénzzel!
Ez kell ezeknek, pénz pénz pénz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!