Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is érzi 30-as éveiben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is érzi 30-as éveiben karácsony tájékán hogy mennyire rossz ez a magány, társtalanság? Hogy ennyire egekben a női elváráscsomag? Hogy nincs szeretet? Más is érzi ezt?

Figyelt kérdés

dec. 19. 10:40
1 2 3 4 5 6 7
 1/69 anonim ***** válasza:
58%
Szeretet eddig se volt. És általában ha valamit szeretnénk, de nem ütjük meg a szintet, ott az ember maga fejlődik, mintsem hogy mindenki másra mutogat.
dec. 19. 10:51
 2/69 anonim ***** válasza:
38%
Igen, de ettől most jobb lesz bármelyikőnknek is, hogy tudjuk, mindketten így érzünk?
dec. 19. 10:52
 3/69 A kérdező kommentje:

Fejlődhetsz te akárhova, rengeteg izmos, rengeteg okos emberrel ( egyedülállóval ) egyeztetek és mind szív a szerelem terén. Ez az önfejlesztés ez nyilván hasznos ideig óráig de a szív nem hazudik. Az öreg emberek látják mindig jól a nagyképet, amikor megkérdezik őket mi számított igazán és az nem a könyvek élvezete meg a muszklik voltak hanem a szeretet bármennyire is nyálasan hangzik.

38F incel

dec. 19. 10:53
 4/69 anonim ***** válasza:
71%
Pedig a legtöbb ismerősöm férfi, és egyik se incel, pedig van aki csóri kövér, vagy minden csontja kilátszik és elég fura. Úgyhogy itt sokkal sokkal sokkal inkább pszichológiai problémákkal szembesülünk, akiktől menekülnek.
dec. 19. 10:56
 5/69 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ez már csak ilyen lesz az elvárások nem fognak lejjebb menni de úgy látszik sokan ezt helyeslik. Kérdező sajnos vagy nem neked/nekünk kell fejlődni ha barátnőt akarunk kb még 40-50 éve sem volt elvárás hogy, egy férfi diplomás meg izmos legyen ma már egyre jobban elvárás. Ennek az oka szerintem a közösségi média illetve hogy, nem vagyunk egymásra utalva. Egyre több embert lehet megismerni és nem egy szűk körben kell választani.
dec. 19. 10:56
 6/69 anonim ***** válasza:
53%
🥱🥱🥱🥱
dec. 19. 10:57
 7/69 anonim ***** válasza:
62%
Nincs szeretet? Pont ti férfiak akartok csak és kizárólag szexet, utána eldobjátok a nőt. Tisztelet a kevés kivételnek. Nekik meg már van családjuk.
dec. 19. 10:58
 8/69 anonim ***** válasza:
21%

Kérdező!

Bár én kapcsolatban vagyok egy más nemzetiségű lánnyal abszolút értem, hogy miről beszélsz.

Amíg magyar lányokal ismerkedtem ugyan ezt éreztem.

Mindig kiderült, hogy ők érdekből keresnek párt és a tárgyakba szerelmesek. A pénz és a körülmények vannak az első helyen.

A mostani párom az első ski nem ilyen, de ehhez külföldre kellett költöznöm.

dec. 19. 11:05
 9/69 anonim ***** válasza:
61%
8# jaja. Xd nehez nem nevetni ezen a nagy önsajnálaton hogy ő SZERELMET akar🤣egyem a kis sziiiivet.. nem muci te csak reszelni akarsz mint a nyuszik,es beprobalkozol a szar stilusoddal és amikor a nők megneszelik hogy ebből értelmes kapcsolat nem lesz,nagy duzzogva bevágod a NŐKNEK NEM KELL A SZERELEM 😭 kártyát
dec. 19. 11:05
 10/69 A kérdező kommentje:

8-as igen sajnos én is hallom hogy külföldön vannak még rendes nők. Magyarországon az értékek megszűntek. Mindenki VV B**i-t keresi magának...meg persze az audis csókát tele pénzzel!

Ez kell ezeknek, pénz pénz pénz!

dec. 19. 11:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!