Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is érzi 30-as éveiben karácsony tájékán hogy mennyire rossz ez a magány, társtalanság? Hogy ennyire egekben a női elváráscsomag? Hogy nincs szeretet? Más is érzi ezt?
Azért a nők ízlése elégé egyforma kevés a kivétel.
51
Az emberek ízlése viszonylag hasonló. Kár ezalól a férfiakat kivonni.
45#
Ezek a nők egy,része ott tart, hogy kerestek jóval idősebb pasit akinek örökségből van lakása és szültek gyereket, hogy bebiztosísák magukat..
Gondolom ez nem gáz csak én.
Ezek a nők semmit nem teremtettek meg önerőből, hanem arra játszottak, hogy megfogjanak egy pasit akinek már van egzisztenciàja.
Micsoda meglepetés..
És most kérlek ne kezd el, hogy nem minden nő ilyen mert már nagyon unalmas 🫢😴
53
Oké, vannak aranyásók. Gratulálok, feltaláltad a melegvizet. Now what?
Rengeteg olyan nő is van, aki megteremtette magának a magas életsznínvonalat, aztán nem akar alább adni belőle.
46#
Ehhez képest mikor otthon ismerkedtem a nők nagyítóval nézték végig a testemet.
Ha találtak egy bőrhibát akkor azonnal kérdezték, hogy,ez mi..
Még a kolléganőim is..
Csak ennyire nem számít a külső a nőknek..
Másik példa mikor ki voltam gyurva, de,a hasam nem volt konckás és egymás mellett feküdtünk a lánnyal.. hú érzem a hasadat.. mekkora,hasad van...
Mindenhol máshol izmos voltam.. de ez kevés volt..
Mindig a nőkről derül ki, hogy kibirhatatlanok és sokszor saját maguknak mondanak ellent.
Pl mikor azt mondják, hogy biztonságra vágynak, de ők maguk egy két lábon járó határozatlanságok és emiatt nem lehet velük tervezni pitiáner dolgokat sem.
54#
1. Melyik nőből van több? Amelyik megteremtette magának vagy aki élősködő valakin?
2. A legszomorúbb, hogy,a nők fejében az a verzió nem nagyon létezik, hogy megteremtem a párommal együtt.. inkább elhagyja a pasit és bele ül a tutiba. Tisztelet annak a 10%-nak aki nem ilyen. Velük szeretne lenni a férfiak 90%-a.
57
Abból van több, aki megteremtette magának.
Ezt látom a környezetemben. Életrevaló, értelmes nőket, akik tanultak, dolgoztak, aztán összejöttek egy olyan férfival, akivel folytatták a közös élet felépítését.
A sógórnőm, unokatestvéreim, kb az összes barátnőm, a munkatársaim, én…
És akkor eprsze van az a pár szerencsétlen, ezt senki sem tagadja.
56#
De miért van az, hogy,a nők nem ismerik el a hibáikat és inkább tagadnak meg próbálnak mindent elbagatelizálni??
Mikor jutunk el oda, hogyha egy férfi felvet egy valós problémát akkor a nő beismeri és azt mondja, hogy igen sajnos sok ilyen nő van. Elhiszem, hogy emiatt nehéz ma egy férfinak normális párkapcsolatot találnia..
Ehelyett kit érdekel a férfi problémája.. a nők járjanak jól. Pontozzuk le a férfit.. jaj ide jön a férfi picsogni...
Miért hová menjen??
Hol lehet elnondani az igazságot, ha nem itt??
Miért érzem azt, hogy,a nők gyűlölik hallgatni az igazat, ha az negatív rájuk nézve??
Egész életükben a dicséretet akarják kicsikarni, ha jogos ha nem ami már beteges..
Egó táplálásán, nyugtatásán kívül én mást nem látok. Plusz egy álom világban éltek.
Égy borzalmas belsővel rendelkező nő simán megmagyarázza magának, hogy ő tökre, szerethető, jó fej, cuki nő és egész életében egy szerepet játszik, színészkedik és nem magát adja.. nem őszinte..
Ezeken kéne elgondolkozni.
Az is nevezséges, hogy,amikor itt a nők kritikát kapnak akkor nem gondolkozik el egy nő sem, hogy ha ennyire mondják itt a férfiak akkor biztos van benne valami.. Ehelyett nem ez nem lehet igaz mert én jó vagyok, szép vagyok és a pasi egy nőgyülölő incel..
Ja értem. És akkor ez felment téged minden alol.. vicc
59
Bocs, de akkor sem fogok tapsikolni a hazugságaitoknak, ha te meg az incel barátkáid lepontoztok.
Egyszerűen nem igaz, amit írtok.
Sok dologban látom a nők hülyeségeit. Pl szexualitás terén azt gondolom, mára eljutottunk oda, hogy a nők többsége önzőbb, mint a férfiak többsége. Barátnőimmel való beszélgetések során, nem tudtam más következtetésre jutni.
De pont az anyagiak terén nem látom, hogy a tök nyilvánvalóan aranyásó, éppen ezért igen könnyen kikerülhető Luxusvivieneken túl egészen pontosan mi a probléma?
Itt a Gyakorin konkrétan mindenki aranyásó, aki egy vele egy szinten levő férfit akart, vagy egy ilyennel jött össze. Nem baj, ha felesben fizetnek mindent, nem baj, ha közösen gyűjtenek lakasra, akkor is a nő az aranyásó, mert pl összeköltözéskor spórolt az albérleten. (Pontosan akkora összeget, mint a pasi.)
Tényleg olyan agyament idióták járnak ide, akik szerint a fele-fele fizetéstől aranyásó egy nő. Gondolom el kéne tartani a lusta heréket. Hát azt lehet várni…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!