Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a lányról aki ezt posztolja a facebookján?

Figyelt kérdés
Kedves Ismeretlenek! Ha világi nyomorék vagy ne jelölj már be! Direkt NYILVÁNOSAN írom ki ne kelljen egyesével írkálnom,se kedvem se energiám nincs hozzá! NEM SZERETNÉK ISMERKEDNI,SE BESZÉLGETNI,SE BARÁTKOZNI! Feleslegesen jelölgettek ha nem kaptok választ,nem is fogtok soha! 😉 Köszönöm a megértést de nincs haverfelvétel! Pacsi!!!!
dec. 18. 09:48
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
52%

A Facebookon rengeteg dolgot be lehet állítani, többek között azt is, hogy ne kapd meg ismeretlenek üzeneteit...

Ezek szerint ez az észlény.még erre sem képes. Nem is tudom, ki is a "nyomorék".

(Írom ezt nőként)

dec. 18. 14:39
 22/26 anonim ***** válasza:
47%

13#,17# ne haragudj de adott okot a kérdező rá, a viselkedésével hogy ezt írtam, amit. Ezek az emberek ezt érdemlik.

Nekem pl eszembe se jutna senkit sem lenyomorékozni aki rámír fb. Pedig többen keresnek meg és jelölnek be és kezdeményznek mint amennyi ismerősöm van. De ők is emberek, és ha nagyon nem hagy békén, udvariasan visszaírok neki, hogy "ne haragudj, de más típusú férfit keresek".

De az ilyen bunkó nő, ne haragudjatok, de egy hulladék, aki gyűlöli az embereket, gyűlöl élni, képtelen kezelni egy ilyen helyzetet, nem értem miért nem keresi meg azt az opciót, ahol be tudja állítani hogy "ki jelölhet ismerősnek" ki szólhat hozzá a bejegyzéseihez", ecc, ecc.

Számomra ez a nő egy hulladék már bocs.

dec. 18. 15:34
 23/26 anonim ***** válasza:
0%
Az a véleményem, hogy egy szerencsétlen önjelölt "határozott, erős nővel" van dolgunk, akinél az erő kimerül abban, hogy annak akar látszani. Nem mellesleg ott van a szövegben, hogy "ha világi nyomorék vagy", vagyis ha egy gazdag jóképű színész, esetleg sportoló, bankár vagy influenszer vagy, az nem kizáró ok, írj nyugodtan. Ha nő vagy az se baj, csak általad többnek tudjak látszódni én is. De a Földi halandók hagyjanak békén, mert nincs energiám ilyenekre.
dec. 18. 17:25
 24/26 anonim ***** válasza:
20%

Nem a legélesebb kés a fiókban, ha arra nem képes, hogy személyre szabja a profilját. Érdekes, én be tudtam úgy állítani, hogy ne kapjak kéretlen üzeneteket, csak az ismerőseim tudnak rámírni és a profilomat/képeimet is csak ők látják.

Az, hogy ilyen tirpák módon nyilvánul meg, csak hab a tortán. Én kapásból őt törölném az ismerőseim közül, nem égetném magam, hogy ilyen ostoba emberekkel bármilyen kapcsolatban vagyok.

dec. 18. 20:31
 25/26 anonim ***** válasza:
36%

Ez inkább pont ellentétesen hat, magyarán arra vágyik hogy jelölgessék, hogy írjanak neki, mert ezzel tuningolja az egóját, ha "ma mennyi idiótát offoltam"...

Aki VALÓBAN nem akar ismerkedni, az nem feltűnősködik, nincs kényszeres magamutogatási vágya. Ennek a csajnak biztosan az van. Arra vágyik valójában, hogy az igazán jó pasi (számára jó, szóval most ez lehet akármilyen, de leginkább a hasonló bunkó, lekezelő, jóképű vagy éppen tipikus "éjszakai élet ismert alakja" fazon) ráírjon valamit.

dec. 19. 06:26
 26/26 anonim ***** válasza:
63%
19: az élőben ismerkedéssel nem minden nőnek van baja, akinek meg igen, annak nem azzal van a baja, hogy élő, hanem hogy vadidegen, és nem társkeresére szakosodott helyen. Annak ugyanúgy szánalmas lesz "láttalak a buszon, csini vagy, ismiznék uwu" jellegű megkeresés is.
dec. 19. 08:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!