Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a lányról aki ezt posztolja a facebookján?
A Facebookon rengeteg dolgot be lehet állítani, többek között azt is, hogy ne kapd meg ismeretlenek üzeneteit...
Ezek szerint ez az észlény.még erre sem képes. Nem is tudom, ki is a "nyomorék".
(Írom ezt nőként)
13#,17# ne haragudj de adott okot a kérdező rá, a viselkedésével hogy ezt írtam, amit. Ezek az emberek ezt érdemlik.
Nekem pl eszembe se jutna senkit sem lenyomorékozni aki rámír fb. Pedig többen keresnek meg és jelölnek be és kezdeményznek mint amennyi ismerősöm van. De ők is emberek, és ha nagyon nem hagy békén, udvariasan visszaírok neki, hogy "ne haragudj, de más típusú férfit keresek".
De az ilyen bunkó nő, ne haragudjatok, de egy hulladék, aki gyűlöli az embereket, gyűlöl élni, képtelen kezelni egy ilyen helyzetet, nem értem miért nem keresi meg azt az opciót, ahol be tudja állítani hogy "ki jelölhet ismerősnek" ki szólhat hozzá a bejegyzéseihez", ecc, ecc.
Számomra ez a nő egy hulladék már bocs.
Nem a legélesebb kés a fiókban, ha arra nem képes, hogy személyre szabja a profilját. Érdekes, én be tudtam úgy állítani, hogy ne kapjak kéretlen üzeneteket, csak az ismerőseim tudnak rámírni és a profilomat/képeimet is csak ők látják.
Az, hogy ilyen tirpák módon nyilvánul meg, csak hab a tortán. Én kapásból őt törölném az ismerőseim közül, nem égetném magam, hogy ilyen ostoba emberekkel bármilyen kapcsolatban vagyok.
Ez inkább pont ellentétesen hat, magyarán arra vágyik hogy jelölgessék, hogy írjanak neki, mert ezzel tuningolja az egóját, ha "ma mennyi idiótát offoltam"...
Aki VALÓBAN nem akar ismerkedni, az nem feltűnősködik, nincs kényszeres magamutogatási vágya. Ennek a csajnak biztosan az van. Arra vágyik valójában, hogy az igazán jó pasi (számára jó, szóval most ez lehet akármilyen, de leginkább a hasonló bunkó, lekezelő, jóképű vagy éppen tipikus "éjszakai élet ismert alakja" fazon) ráírjon valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!