Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jövőre 39F incel leszek, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jövőre 39F incel leszek, mit javasolnátok nekem? Próbáltam mindent, gymmaxxing, looksmaxing, gyűjtöttem is pénzt, lakásom is van, jártam rapidrandikra, online társkeresőzni, keresztény közösségekbe: semmi változás! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

dec. 17. 06:39
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
71%

Kedves Kérdező!

Írod, hogy keresztény közegben is próbálkoztál. Kérlek, mond el, hogy miért.

Egy keresztény hölgy keresztény férfit szeretne, ha érzi rajtad, hogy te nem vagy az, akkor sajnos nem lesz sikered nála.

E választás igei tanács is. Persze kivételek mindig vannak. De ahogy nem tud hosszútávon működni egy párkapcsolat úgy, hogy az egyik fél akar gyereket, a másik nem, úgy a keresztény és nem keresztény ember közötti párkapcsolat is "felemás iga", ahogy az ige mondja, mert más irányba haladnak, és ez fájdalmas.

Ahogy írtam, kivételek mindig vannak. Egyrészt a templomban nem mindenki szívbéli keresztény, így nem csak a szívbéli szándékot látja, hanem a vonzó külsőt vagy intellektust stb. Ezért előfordul, hogy a hívő ember sem találja meg a párját... Bár Istennél semmi sem lehetetlen!

Másrészt lehet Isteni gondviselés is időnként egy-egy ilyen párkapcsolat.

dec. 17. 13:26
 42/52 anonim ***** válasza:
93%
45: ha nem egy troll, hanem tényleg az a kérdező, aki itt szokott vinnyogni... ő tényleg konzervatív / keresztény. Legalábbis a saját elmondása szerint.
dec. 17. 13:32
 43/52 anonim ***** válasza:
34%

Csak itt is megy az általánosítás hogy, aki incel=nő gyűlölő pedig nagy részt külsőn múlik minden aki nem néz ki jól annak nyilván nehezebb az ismerkedés és ehhez nem kell az elhízás sem. Elég egy kevésbé helyes arc is én ezt pontosan tudom nekem nincs helyes arcom nyilván nincs sikerem a nőknél.

dec. 17. 14:00
 44/52 A kérdező kommentje:

45-ös azért Európa egyik legkeresztényebb országában hadd ne kelljen magyaráznia ha valaki keresztény.

Egyébként ez a ki jobb keresztény eléggé félre is visz.

38F incel

dec. 17. 14:07
 45/52 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem kezdd azzal, hogy nem incelként azonosítod magad. Akárhányszor csak hozzászólsz, mindig úgy írod oda ezt a szót, mintha a művészneved lenne, vagy ez lenne a személyiden. Ez nyilván azért van, mert így is gondolsz magadra.

Ergo ez is vagy, ezt teremtetted meg magadnak.

De akkor min csodálkozol?

dec. 17. 15:38
 46/52 anonim ***** válasza:
55%
Az a baj veled kérdező hogy magadat magasabb polcra teszed mint ahol mások szerint vagy. Közel negyven éves tapasztalatlan emberként szetetnèl egy 20 on éves, szép , karcsú, gyerektelen , menő instara való nőt. A saját szinteden levő nőket nem akarod elfogadni. Csak olyat ami neked nem jár. Így örökre bánat hokis maradsz.
dec. 17. 17:22
 47/52 anonim ***** válasza:
71%

48# Európa egyik leg Álkeresztényebb országa?

Akarod mondani?

dec. 17. 17:30
 48/52 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg pszichológusnál is jártál már a sok ilyen-olyan maxing mellett? Mert ha nem kívül van a megoldás, akkor lehet, hogy belül lesz.

Amúgy pedig mélyen igaz, amit egy korábbi hozzászóló írt: amíg ugyanaz a mantra jár az agyadban saját magadról, addig ugyanaz is lesz az eredménye. Még senki nem lett sikeres attól, hogy csak siránkozott a saját sikertelenségén.

dec. 17. 23:23
 49/52 anonim ***** válasza:
Ha még a 14-es is kap nőt rendszeresen akkor az inceleket ki meri még mindig leszólni?
dec. 19. 09:05
 50/52 anonim ***** válasza:
46%

Miért ne kaphatna nőt a 14-es főleg ha jól néz ki úgy látszik itt sem a személyiség a döntő hiszen át veri a nőket mégis vannak kapcsolatai.

dec. 19. 09:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!