Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jövőre 39F incel leszek, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jövőre 39F incel leszek, mit javasolnátok nekem? Próbáltam mindent, gymmaxxing, looksmaxing, gyűjtöttem is pénzt, lakásom is van, jártam rapidrandikra, online társkeresőzni, keresztény közösségekbe: semmi változás! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

ma 06:39
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
86%

Így látatlanban nehéz. Kicsit nehezen hiszem el, látva a társkereső piacot, hogy ha valaki ennyi effortot tesz magába, ne találna. Amit én látok, hogy sokan nulla efforttal akarnak kapcsolatot. Szóval.

Mióta jársz edzoterembe? Milyen edzésre?

Milyen magas vagy?

Mi a munkád?

És ami talán a legfontosabb, milyen elvárásaid vannak egy potenciális partnerrel szemben?

ma 09:13
 22/33 anonim ***** válasza:

Milyen magas vagy?

Mi a munkád?

Ezek miért ilyen kardinális kérdések?

Ha valaki 178 cm az már kevesebbet ér,mint egy 183cm-is?

Vagy egy OBI-ban dolgozó kevesebbet ér,mint a kecskeméti Mercedes gyárban dolgozó?

ma 09:18
 23/33 anonim ***** válasza:
34%

22# ezek olyan kérdések,amibe incelék nagyon jól bele tudnak kapaszkodni,mint felelősség hárítás, hogy biztos azért nincs nőjük mert eCCerűmelósok,vagy alacsonyabbak 185nél.

Természetesen a valóság nem igazán zavarja meg a hit rendszerüket

ma 09:36
 24/33 anonim ***** válasza:
Pszichológust.
ma 09:41
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

Ne akard ennyire.

Csak élj, a magad örömére.

ma 10:43
 26/33 A kérdező kommentje:

25-ös ez eddig talán a legjobb tanács, köszönöm Neked.

Viszont azt talán megértheted hogy rossz amikor nincs osztozni örömben és bánatban?

Én szerintem egyedül nem természetes állapot lenni csak ebben a modern világban ahol már az egyedülállókat tették természetessé és nincsenek közösségek.

ma 10:48
 27/33 anonim ***** válasza:
90%
Szóval válaszolták a leghaszontalanabb tanácsra, de a konstruktív kérdésekre nem. Talán valahol itt lehet a probléma.
ma 10:52
 28/33 A kérdező kommentje:

27-es mitől konstruktív az hogy milyen magas vagyok? Ne trollkodj már te is.

38F incel

ma 10:54
 29/33 anonim ***** válasza:
Külsőre milyen vagy?
ma 10:55
 30/33 anonim ***** válasza:
Szerintem ha megtanulod megélni egyedül az örömöket az segít kijönni ebből a “görcsösen kell pár” állapotból és mások is könnyebben tudnak kapcsolódni ha nem azt érzik, hogy kétségbe vagy esve
ma 11:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!