Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jövőre 39F incel leszek, mit javasolnátok nekem? Próbáltam mindent, gymmaxxing, looksmaxing, gyűjtöttem is pénzt, lakásom is van, jártam rapidrandikra, online társkeresőzni, keresztény közösségekbe: semmi változás! Mit tegyek?
10-es megvolt igaz nem dél kelet Ázsiában ahonnan lehetne még nőt szerezni.
38F incel
Mit kell tenned?
Hazudni,hazudni,hazudni.
Nőket nem te érdeklőd hanem csakis azt amit hallani akarnak.
Én minden lánynak nőnek azt mondom mikor randizunk,hogy...
Családcentrikus vagyok, szeretnék komoly párkapcsolatban élni majd megházasasodni,gyerekeket stb.
A valóság az,hogy soha nem akarok megházasasodni,nem akarok gyerekeket nem kedvelem őket egyáltalán és hosszú távú kapcsolatban se szeretnék élni.
4-5-6 hónapig ezt el játszom, kapok rendszeresen pin@t majd miután komolyra fordulna a dolog dobom majd újra és újra és újra kezdem ezt a színjátékot egy másik játékossal.
13 éve csinálom így
Te is találj ki valamit
Gusztustalan állat vagy 14es. Én korrekt vagyok és valóban komolyat keresek.
38F incel
15#
"Én korrekt vagyok és valóban komolyat keresek."
És milyen jól bevált eddig,na sok sikert
14-es is csak amcsi filmekben látott nőt. Rengeteg nő nem akar gyereket, és aki akar, az sem az első randin beszéli ezt ki.
Plusz ennyire hülye vagy, tényleg? Ha igaz lenne, amit írsz: a nő azt hitte, hogy közösek a céljaitok. Nem azt, hogy hazudsz neki, és azt mondod, amit akar. MINDENKI azt akarja hallani a másiktól, amit keres, de azért, mert az az IGAZSÁG, nem azért, mert tudja, hogy HAZUDSZ. Ezt elég könnyű felfogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!