Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jövőre 39F incel leszek, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jövőre 39F incel leszek, mit javasolnátok nekem? Próbáltam mindent, gymmaxxing, looksmaxing, gyűjtöttem is pénzt, lakásom is van, jártam rapidrandikra, online társkeresőzni, keresztény közösségekbe: semmi változás! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

ma 06:39
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
45%
ismerkedj azt javaslom
ma 06:43
 2/23 A kérdező kommentje:

1-es és megmondanád mégis hogyan és hol? Legalább 10 féle társkeresőt próbáltam, több mint 60 társkereső rendezvényen voltam, mit kéne még tennem mégis?

38F incel

ma 07:20
 3/23 anonim ***** válasza:
48%
Menj az Északi sarkra ezek az incelek odavalók.
ma 07:26
 4/23 anonim ***** válasza:
70%
Az a baj, hogy még nincs autód, INCEL007-es rendszámmal.:-)
ma 07:37
 5/23 anonim ***** válasza:
53%

Nem tudom, mi lehet a gond, ha 60 alkalomból egyszer se volt rád igény.

Mit mond a környezeted? Ők mit gondolnak?

Így látatlanba nehéz.

Alacsony vagy, nem tudsz beszélgetést kezdeményezni?

ma 07:50
 6/23 anonim ***** válasza:
37%
Nézz ki jobban vagy legyél gazdagabb! Ha nem megy, akkor sajnos nincs esélyed a nőknél.
ma 07:54
 7/23 anonim ***** válasza:
41%
Nagy lószart próbálkoztál te...állandóan csak a nyomorult, semmitmondó kérdéseidet írogatod ide. Senkit nem érdekel, se te, se a kérdéseid, rohadtul unalmas vagy ezzel az incel szarsággal. Fejben vagy elb*szva, így is maradsz egész életedre.
ma 08:01
 8/23 anonim ***** válasza:
3 ne jöjjenek ide..
ma 08:11
 9/23 anonim ***** válasza:
59%

A kérdések alapján van egy korlátoltan berögzült, tényleg hiszti szintű elvárásrendszered a nő felé, amiknek a nagy része sztem sallang és a média verte a fejedbe. Ilyen, hogy 1 évvel se legyen nálam idősebb a nő és társai. Ezekből érdemes lefaragni.

Ezenkívül én ajánlom a pszichológust, mert lehet, hogy a kiállásodban, megjelenésedben, viselkedésedben, társas kommunikációdban van vmi, ami a riasztó a nők számára.

Illetve az agresszív kismalac szintű hisztikről is érdemes lenne leszokni, amiket itt kommentekben le szoktál vágni. Valószínűleg az életben is ugyanígy viselkedsz, és ez baromira taszító.

ma 08:14
 10/23 anonim ***** válasza:
40%
geomaxxing?
ma 08:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!