Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jövőre 39F incel leszek, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jövőre 39F incel leszek, mit javasolnátok nekem? Próbáltam mindent, gymmaxxing, looksmaxing, gyűjtöttem is pénzt, lakásom is van, jártam rapidrandikra, online társkeresőzni, keresztény közösségekbe: semmi változás! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

ma 06:39
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
Képet nem mutat, tehát valószínűleg a külseje a béka segge alatt van.
ma 11:12
 32/44 anonim ***** válasza:
Foglalkozás, edzés, elvárások? Ezek mind megválaszolhatóak, még ha a magasságod nem is akarod felvállalni.
ma 11:14
 33/44 anonim ***** válasza:
Menj el pszichológushoz. Nem, nem, menj! Most, holnap, de sürgősen.
ma 11:16
 34/44 anonim ***** válasza:
89%
Nálam eleve szóba se jöhet olyan fickó, aki incelnek nevezi magát! Nem unjátok még ezt a rohadt incelezést, rendkívül taszító!
ma 12:18
 35/44 A kérdező kommentje:

34-es akkor neked Chadek valók akik végigmentek a városon....

38F incel

ma 12:23
 36/44 anonim ***** válasza:
34 vagyok, tévedés, csak annyit mondtam ne nevezzétek magatokat incelnek azért, mert sikertelenül kerestek nőt. Én is egyedül vagyok, de nem illetem magam semmiféle jelzővel.
ma 12:26
 37/44 A kérdező kommentje:

36-os de akkor te is incel vagy csak tagadod. További jó vergődést.

38F incel

ma 12:28
 38/44 anonim ***** válasza:
87%
Ó, igen, mert csak a hímringyó Chad és a nőgyűlölő incelke létezik. Ti ennyire retardáltak vagytok?
ma 12:28
 39/44 anonim ***** válasza:
84%

38#

Ők?

Ennyire

ma 12:29
 40/44 A kérdező kommentje:

38as ne zavarjon h az incelek korántsem nőgyűlölők. A Chadek használják ki a nőket, az incelek nem.

38F incel

ma 12:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!