Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiaknak miért csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak miért csak a pénzéhes nők kellenek?

Figyelt kérdés

Utána pedig miért sírnak, hogy "minden nőnek csak a pénz kell", ha nekik meg ilyen nő kell?

Lehet azért kell nekik ilyen nő, mert ezek általában buták és dekoratívak (nyilván nem minden dekoratív nő pénzéhes!!). És ezt a kombót ugye szeretik a férfiak. Ezeket a nőket lehet mutogatni a haverok előtt meg ilyenek.

Vagy miért?

(Pénzéhes alatt nem azokra a nőkre gondolok, akik jól boldogulnak egyedül és szimplán hasonló anyagi forrásokkal rendelkező párt keresnek, hanem a tipikus phicsákra, akik a körmöst, fodrászt, meg a ruháikat is a pasival akarják kifizettetni.)

ma 04:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem feküdj vissza aludni!
ma 04:45
 2/13 anonim ***** válasza:
89%

A Tesco kasszás, kissé molett Erzsike biztosan nem a pénzre megy, de mondjuk ő nem is tehetné meg, mert nem néz ki hozzá elég jól.

Viszont az ilyen Larissa Riquelme féle 30-as bombázók meg azért mennek a pénzre, mert tudják, hogy értékesek.

Ennyi az egész.

ma 04:52
 3/13 anonim ***** válasza:

Larissa-t meg azért választják, mert jól néz ki. Ha több pénzt kell rá költeni, akkor is megéri őt választani, mert a férfiakat a nők külseje érdekli elsősorban.

Minden pasi fullos csajt akar, csak van, akinek telik rá, van, akinek nem.

[Egyébként aki jól tud csajozni, az feltehetően pénz nélkül is meghódítja a fullos nőket, de ez a pasik kis részére lehet igaz. Hagyományosan az minden bizonnyal az a helyzet, hogy a legszebb nők pénzes pasikkal vannak együtt]

#2 voltam

ma 04:57
 4/13 A kérdező kommentje:

#2 de ez hogy jön ide?

Én arra voltam kíváncsi, hogy a férfiaknak miért kellenek a pénzéhes nők. Azért, mert felszinesek? Ebből azt veszem le, mivel azt írjátok, hogy az értéket pénzzel lehet mérni.

ma 05:04
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
#2! A Tesco pénztárosok némelyik jobban néz ki mint amilyen nőt említettél. Úgyhogy ha jól kinéző pénztáros vagy egy pénzéhes topmodell közül kellene választani inkább S penztarosat választanám.
ma 05:24
 6/13 anonim ***** válasza:

@Kérdező

Azzal kezdtem #2-es kommentben a válaszom, hogy nem mehet akármilyen nő a pénzre (vagyis mehet, de ha nem felel meg a nőideállnak, feltehetően kevesebb sikere lesz).

A #3-as kommentben válaszoltam a konkrét kérdésre.

Hát, ahogy gondolod.

De szerintem a Tesco kasszában többségében nem topmodell szintű csajok ülnek, és ez hatványozottan igaz az érettebb korú pénztárosokra.

ma 05:39
 7/13 anonim ***** válasza:
65%

Én világ életemben rühelltem az ilyen felületes, képmutató lényeket.

Legyen az bármilyen nemű.

39/F

ma 05:41
 8/13 anonim ***** válasza:

Még valami, #5-ös:

Az általam említett csajról én akkor hallottam utoljára, amikor még fiatal voltam. Ja, azóta kissé megöregedett, viszont fénykorában remek nő volt.

De amúgy meg mindegy. Ez nem változtat a gondolatom lényegi mondanivalóján, hogy a legjobb csajokhoz hagyományosan pénz kell. Tehát azért kell pénzéhes nő sokaknak, mert azok jól néznek ki.

ma 05:49
 9/13 anonim ***** válasza:
amikor még fiatal volt*
ma 05:49
 10/13 menta34 ***** válasza:
69%
Lassan könnyebb találni egy "kifizethető" bomba nőt, mint egy átlagos, egyszerű, normális, stb., akár idősebb 50-as 60-as nőt is, aki csak kalandra, szeretőre vágyna - és nincs alfahím elvárása.
ma 05:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!