Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiaknak miért csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak miért csak a pénzéhes nők kellenek?

Figyelt kérdés

Utána pedig miért sírnak, hogy "minden nőnek csak a pénz kell", ha nekik meg ilyen nő kell?

Lehet azért kell nekik ilyen nő, mert ezek általában buták és dekoratívak (nyilván nem minden dekoratív nő pénzéhes!!). És ezt a kombót ugye szeretik a férfiak. Ezeket a nőket lehet mutogatni a haverok előtt meg ilyenek.

Vagy miért?

(Pénzéhes alatt nem azokra a nőkre gondolok, akik jól boldogulnak egyedül és szimplán hasonló anyagi forrásokkal rendelkező párt keresnek, hanem a tipikus phicsákra, akik a körmöst, fodrászt, meg a ruháikat is a pasival akarják kifizettetni.)

dec. 16. 04:34
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
93%
Te bolond vagy! Én pont egy spórolós, egyszerűbb de ugyanakkor természetes szépségű nőt kerestem.
dec. 16. 06:29
 12/57 anonim ***** válasza:
85%

Ki kell ábrándítsalak. Egyrészt nagyon kevés férfi akar butácska instacicát barátnőnek, mert bár valóban lehetnek fiatalok és dekoratívak, viszont már rövid távon is kiábrándító az, ha semmiről nem lehet velük beszélgetni a körömlakkokon, divaton meg az ájfonokon kívül, utóbbiról ráadásul csak annyit, hogy mennyibe kerül, mert kb. eddig tart a tudomány.

Másrészt ma már egész jól meg lehet élni abból, ha egy lány dekoratív és mellette van egy kis sütnivalója is és nem, nem a rosszlányokra gondolok. Az ilyen csajok rendszerint fiatalok, nagyon maximum 30 évesek, de inkább 25 alattiak és nincsenek rászorulva arra, hogy pasikkal legyenek együtt csak a pénzükért. Szinte biztosan többet keresnek, mint egy pályakezdő fiú vagy egy egyetemista a mellékmunkájával.

A veszélyesek inkább azok az átlagos lányok, nők, akik velük ellentétben nem tudják kihasználni a külső adottságaikat, mert vagy nem néznek ki annyira jól (értsd: maximum átlagosak), vagy a személyiségük nem alkalmas arra, hogy ebből (is) éljenek. De azért az igények csak ott vannak, mert ha a volt gimis osztálytársaimnak, akiknek a matek kettesért vért kellett izzadnia, van saját albérlete, ilyen ruhája, olyan telefonja, a pasijával havonta járnak wellnessezni, akkor az nekem is jár, mert én még ma is tanulok vagy éppen dolgozom és a karrieremre koncentrálok. Ja és biztos, hogy azokat a pasi fizeti nekik is, mert miből másból élnének, mindig buták voltak hozzám képest és ha nekik jár, akkor nekem is. Na az ilyen nők a veszélyesek.

dec. 16. 06:48
 13/57 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező nagy nálad az agyi defekt!

Pont hogy azok a nők pénzéhsége a legundorítóbb akik jó családba születtek. És mindig a luxusban éltek.

dec. 16. 07:39
 14/57 anonim ***** válasza:
58%
Mert csak pénzéhes nők léteznek.
dec. 16. 07:47
 15/57 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem nem a pénzéhes nőkre buknak, hanem a dekoratívra, legyen pénzéhes avagy sem. Ha komolyan terveznek, idővel a vagyon egyébként is közös lesz.

Egyébként pénz szerintem mindenkinek kell, ha felajánlanak két ugyanolyan pozíciót, egyik 200e, másik 1m fizet, valamiért mindenki utóbbit választja.

dec. 16. 08:02
 16/57 anonim ***** válasza:
0%
Mert azok általában jobban néznek ki.
dec. 16. 08:52
 17/57 anonim ***** válasza:
31%
Pénzéhes nőként mondom: ez azért van, mert a férfiak szeretik az öntudatos, magabiztos nőket, akik a felső polcra pozícionálják magukat.
dec. 16. 09:26
 18/57 A kérdező kommentje:
Tehát: mind a két félnek csak a felszín a lényeg. A férfiaknak a külső, a nőknek a pénz. Mrlyen belül talán ezek az emberek szeretnének szeretni és szeretve lenni, ezért akadnak ki azon, hogy az emberek csak külsejükért/pénzükért vannak velük. Dehát ők így keresnek maguknak párt - ez egy örök korforgás.
dec. 16. 11:42
 19/57 A kérdező kommentje:
Azt nem értem, hogy itt mindenki olyan nyilvánvalóan írja le, hogy a férfiaknak csak a külső kell (nehany kivétellel), más kérdéseknél meg megy a hiszti, hogy minden nőnek csak a pénz kell. Mennyivel jobb lenne, ha mind a két fél észrevenné, hogy felszínesek, és akkor nem sírnának (nem lepődnének meg azon, hogy nem szeretik őket).
dec. 16. 11:44
 20/57 A kérdező kommentje:

#12 "Másrészt ma már egész jól meg lehet élni abból, ha egy lány dekoratív és mellette van egy kis sütnivalója is és nem, nem a rosszlányokra gondolok. Az ilyen csajok rendszerint fiatalok, nagyon maximum 30 évesek, de inkább 25 alattiak és nincsenek rászorulva arra, hogy pasikkal legyenek együtt csak a pénzükért. Szinte biztosan többet keresnek, mint egy pályakezdő fiú vagy egy egyetemista a mellékmunkájával"

Ez milyen munka, ha nem k.rva? Csak kíváncsiság.

És miért veszélyesek azok a nők, akik elszontyolodnak azt látván, hogy a világ csak a külső körül forog (ami egy adottság, nem erény), és senki nem becsüli őket csak azért, mert nem olyan dekoratívak? Nem értem.

dec. 16. 11:46
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!