Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igénytelen nőt lehet szeretni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igénytelen nőt lehet szeretni?

Figyelt kérdés

Nem igazán sportol, nagyjából átlagos testalkat, de bizonyos keretek között (56-72 kiló) ingadozik a súlya, egy éven belül több kilengés is van akár.

Karját nem borotválja egyáltalán, a lábát és a hónalját sem rutinszerűen, csak ha már kezd feltűnni és kilátszik a ruházatból (de egyébként gyenge, világos a szőrzete akkor is, ha nem nyúl hozzá). A nemi szervén is inkább csak rövidre szereti vágni a szőrt, borotválni nem annyira, bár ebben hajlandó az aktuális párja preferenciájához igazodni. Ha egyedül van otthon napokig, fürdésben kimaradhat egy-egy nap, de emberek közé mindig frissen fürödve, frissen mosott foggal és hajjal, jó vagy semleges illattal megy.

Nem mindig sminkel, amikor igen, akkor is csak alapozó + szempilla szinten. Nincs semmi extra bőrápoló rutin, szimplán csak megtisztítja az arcát. Ruhából a kényelmeset szereti főleg, a nagy pulcsikat (ezeken szokott lenni minta, ami a saját személyes érdeklődését tükrözi), a cargo gatyát, a fekete leggingset, az egyszerűbb női szabású cipőket, a hosszú szárú csizmát. Inkább a nyári ruhái a nőcisek és csinosak, azokat is szívesen hordja.

Ilyen nő alapból offos minden kicsit is értelmesebb férfi szemében?

dec. 15. 02:42
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Mivel a hónaljszőrre egyesek nagyon ráfixálódtak (még privátban is meg lettem keresve emiatt), így hirtelenjében csak annyit reagálnék, hogy nem, nem lóg ki a ruhából a szőröm, ennél a résznél arra gondoltam, hogy akkor fordítok rá kitüntetett figyelmet, ha pl. ujjatlant veszek fel. Még ha teljesen hagynám kinőni (ami egyébként nem szokásom, annyi, hogy nem ugrok neki már abban a pillanatban, ahogy látom borostásodni, ha amúgy meg olyan ruha van rajtam, ami takarja), akkor se nézne ki úgy, mint egy férfié, vagy akár csak úgy, mint egy erősebb szőrzetű, egészséges nőé, egyszerűen azért, mert nekem mindenhol gyenge.

Az jogos, hogy az egészséges életvitelt nem éppen maxolom ki, de talán értelemszerű, hogy nem is olyan férfira utazom, akinek a mindennapjaiban ez egy sarkalatos kérdés.

dec. 15. 17:04
 22/29 anonim ***** válasza:
82%
Én hasonló vagyok csak férfi. Akarsz beszélgetni kérdező? :)
dec. 15. 17:16
 23/29 anonim ***** válasza:
79%

Nem igénytelenség az, ha nem sportol semmit, a gyerekesek nagy része nem sportol semmit, mert se idejük, se energiájuk nincs rá. A gyerekteleneknek meg a párkeresés tölti ki a szabadidejüket, nekik meg axért nincs rá idejük.

Van akinek egyszerűen meg nincs kedves sportolni, nem mindenkinek lételeme a mozgás. Enni viszont mindenki szereti jókat, a legtermészetesebb dolog, viszont óhatatlanul hízni fog az, aki.jókat eszik, de nem sportol. Ettől azonban még nem lesz igénytelen senki.

dec. 15. 17:50
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb ember nem sportol. Fizikai munka mellett a legtöbben nem. Értelemszerűen nem sportos férfit keresel, csak átlagost, mint te. Én is kb. így vagyok, csak 20 éve férjnél, és vékony vagyok, nincs ingadozás. Férjet nem érdekli a szőr, nyáron mindenki szőrtelenít úgyis. Fürdeni azért szóltam naponta. Átlagos vagy, ilyen pasit keress.
dec. 15. 18:01
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

A #17-es válaszoló vagyok. A legutóbbi kommentemben nem olvastam el a kérdés alatti leírást, csak a fő kérdésre válaszoltam úgy, hogy megjelent a szemeim előtt egy igénytelen nő, akit én képzeltem el. Amúgy azt hittem valami pasi írta ki a kérdést, ezért fogalmaztam olyan lazán. Elnézést, ha sértő volt.

Most elolvastam viszont a leírást ennek jegyében szeretnék válaszolni:

"Nem igazán sportol, nagyjából átlagos testalkat, de bizonyos keretek között (56-72 kiló) ingadozik a súlya, egy éven belül több kilengés is van akár."

>Az, hogy nem igazán sportolsz, és ennyire ingadozik a súlyod, már egy negatívum. Egyébként nem írtad, hány éves vagy: nem mindegy, hogy 20 vagy 30, és az sem mindegy milyen magas vagy. 150 cm-esen ha 72 kilóra is felmegy a súlyod, az nem jó.

"Karját nem borotválja egyáltalán"

Az nem zavar.

"a lábát és a hónalját sem rutinszerűen, csak ha már kezd feltűnni és kilátszik a ruházatból (de egyébként gyenge, világos a szőrzete akkor is, ha nem nyúl hozzá)."

>Nem várom el, hogy valaki minden nap borotválkozzon, de azt írtad, te addig vársz, amíg ki nem látszódik a szőr, a ruházatból. Na most, ha azon a napon találkozunk pont, amikor te este le akartad volna szedni, akkor szembesülök a kilátszó hónalj szőrrel. Bocsi, de számomra ez nem elfogadható. Ha a lábodon a szőr ilyen pehely, az még belefér, de ha végigsimítok rajta, és érzem, hogy recés, hát az nem a legjobb.

"A nemi szervén is inkább csak rövidre szereti vágni a szőrt, borotválni nem annyira, bár ebben hajlandó az aktuális párja preferenciájához igazodni"

>Ez így okés.

"Ha egyedül van otthon napokig, fürdésben kimaradhat egy-egy nap, de emberek közé mindig frissen fürödve, frissen mosott foggal és hajjal, jó vagy semleges illattal megy."

Ez is jó.

"Nem mindig sminkel, amikor igen, akkor is csak alapozó + szempilla szinten. Nincs semmi extra bőrápoló rutin, szimplán csak megtisztítja az arcát."

>Hát, ez attól függ, milyen az arcod. Ha szép arcod van, nem kell rá smink. Bár a smink annyira nem érdek.

"Ruhából a kényelmeset szereti főleg, a nagy pulcsikat (ezeken szokott lenni minta, ami a saját személyes érdeklődését tükrözi), a cargo gatyát, a fekete leggingset, az egyszerűbb női szabású cipőket, a hosszú szárú csizmát. Inkább a nyári ruhái a nőcisek és csinosak, azokat is szívesen hordja."

>Na, a ruhákhoz nem értek, de ebbe nem akarok belekötni.

Ha a hónaljad rendesen le lenne borotválva mindig, ha az alakod rendben lenne a magasságodhoz megfelelően, akkor tulajdonképpen egy teljesen átlagos nő lennél.

Sajnos azt kell mondanom, hogy nem te vagy álmaim nője.

Mivel azonban ormálisnak tűnsz, ezért annyira tisztelnélek téged, hogy ha én részeg lennék, és te rám másznál, akkor inkább visszautasítalak, mert nem akarnálak kihasználni, szóval visszavonom a #17-es kommentben leírtakat (bár az egyébként sem neked ment, hanem annak, akit elképzeltem)

De együk hozzá, hogy ha egyáltalán nem tetszenél, akkor részegen is, meg mindenhogy alapból visszautasítanálak.

Abban viszont 100%-ig biztos vagyok, hogy sok pasi elfogadna egy ilyen nőt, mint amilyen te vagy.

Szal kívánom, hogy találd meg a társad.

Kellemes ünnepeket! 🎄🎆

dec. 15. 19:11
 26/29 A kérdező kommentje:

Azért egyébként szeretnék tenni, hogy beállítsak egy fix optimális súlyt, csak egyrészt szedek olyan gyógyszereket, amik ezt megnehezítik, másrészt most olyan munkahelyen vagyok, ami nem is teszi lehetővé, hogy beütemezett étkezési rutinom legyen, bár ha minden terv szerint halad, akkor ez utóbbi körülmény már nem fog fennállni olyan sokáig.

Arra direkt nem tértem ki, hogy mindezeken felül hogy nézek ki, mert szerintem az adottságok más lapra tartoznak, mint a hozzáállásom az önmagamra való odafigyeléshez, és ezt a kérdést inkább a másodikra akartam kihegyezni. Tudom, hogy alapvetően lehetnek szépek is meg kevésbé szépek is azok a nők, akikre igaz minden feljebb leírt szó. Azt pl. erősen valószínűnek tartom, hogy az arcomat nézve a legtöbb férfi nem kosarazna ki, mert nincs rajta semmi extrém, egy sima bájos női arc, és ennyi, alkatra meg arányos vagyok az aktuális súlyomtól függetlenül, ott akkor lehet gond, ha valakinek a kifejezetten vékony (vagy kifejezetten sportos) nők jönnek be, én meg súlyban éppen a saját felső határomon vagyok, amikor megismer.

Ez a hónaljszőr téma meg a legkevesebb szerintem, ha annyira zavarja a pasit már a borosta is, nyilván le tudom szedni, csak azért írtam bele, hogy lejöjjön, hogy nem vagyok az az ember, akinek saját magáért is igénye van arra, mindig tip-top legyen, nekem szingliként megfelel, ha nem vagyok mindig tökéletesen szőrtelen mindenhol. De egyébként köszönöm a választ, ez már sokkal informatívabb, mint a 17-es komment.

dec. 15. 19:53
 27/29 anonim ***** válasza:

"Enni viszont mindenki szereti jókat, a legtermészetesebb dolog, viszont óhatatlanul hízni fog az, aki.jókat eszik, de nem sportol. Ettől azonban még nem lesz igénytelen senki."

Majd azt mindenki eldönti saját maga, hogy számára az-e vagy nem, nem te mondod meg.

dec. 15. 20:13
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Ez a fürdés dolog is olyan, hogy párkapcsolatban mindenki jobban odafigyel erre. Amíg valaki egyedülálló, teljesen rendben van, ha kihagy egy-egy napot, persze nem nyáron, de amikor csak otthon van, nem izzad meg, nem találkozik senkivel, nem megy sehova, addig okés. Ha van az embernek párja, úgyis zuhanyzik minden nap, már csak rá való tekintettel is.
dec. 16. 01:19
 29/29 anonim ***** válasza:
Nem vagy igénytelen. A szőrös nunit amúgy is csípem csak még olyanhoz nem volt idáig szerencsém
dec. 17. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!