Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igénytelen nőt lehet szeretni?
Nem igazán sportol, nagyjából átlagos testalkat, de bizonyos keretek között (56-72 kiló) ingadozik a súlya, egy éven belül több kilengés is van akár.
Karját nem borotválja egyáltalán, a lábát és a hónalját sem rutinszerűen, csak ha már kezd feltűnni és kilátszik a ruházatból (de egyébként gyenge, világos a szőrzete akkor is, ha nem nyúl hozzá). A nemi szervén is inkább csak rövidre szereti vágni a szőrt, borotválni nem annyira, bár ebben hajlandó az aktuális párja preferenciájához igazodni. Ha egyedül van otthon napokig, fürdésben kimaradhat egy-egy nap, de emberek közé mindig frissen fürödve, frissen mosott foggal és hajjal, jó vagy semleges illattal megy.
Nem mindig sminkel, amikor igen, akkor is csak alapozó + szempilla szinten. Nincs semmi extra bőrápoló rutin, szimplán csak megtisztítja az arcát. Ruhából a kényelmeset szereti főleg, a nagy pulcsikat (ezeken szokott lenni minta, ami a saját személyes érdeklődését tükrözi), a cargo gatyát, a fekete leggingset, az egyszerűbb női szabású cipőket, a hosszú szárú csizmát. Inkább a nyári ruhái a nőcisek és csinosak, azokat is szívesen hordja.
Ilyen nő alapból offos minden kicsit is értelmesebb férfi szemében?
Karját nem borotválja??? Már az is kötelező? Én még soha nem borotváltam a karomat, főleg hogy nekem is gyenge szőröm van...
Amúgy szerintem nincs veled baj.
Elnézést, ez egy szegsz hirdetés?
Viccelsz? Alvás zavarok és szeretsz "természetes" lenni?
Szeretsd a macskákat, légy 30 vagy alatt és feleségül veszlek. Na jó azért ilyen könnyen nem vagyok kapható. De nekem speciel bejönnek a természetes csajok. 31F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!