Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igénytelen nőt lehet szeretni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igénytelen nőt lehet szeretni?

Figyelt kérdés

Nem igazán sportol, nagyjából átlagos testalkat, de bizonyos keretek között (56-72 kiló) ingadozik a súlya, egy éven belül több kilengés is van akár.

Karját nem borotválja egyáltalán, a lábát és a hónalját sem rutinszerűen, csak ha már kezd feltűnni és kilátszik a ruházatból (de egyébként gyenge, világos a szőrzete akkor is, ha nem nyúl hozzá). A nemi szervén is inkább csak rövidre szereti vágni a szőrt, borotválni nem annyira, bár ebben hajlandó az aktuális párja preferenciájához igazodni. Ha egyedül van otthon napokig, fürdésben kimaradhat egy-egy nap, de emberek közé mindig frissen fürödve, frissen mosott foggal és hajjal, jó vagy semleges illattal megy.

Nem mindig sminkel, amikor igen, akkor is csak alapozó + szempilla szinten. Nincs semmi extra bőrápoló rutin, szimplán csak megtisztítja az arcát. Ruhából a kényelmeset szereti főleg, a nagy pulcsikat (ezeken szokott lenni minta, ami a saját személyes érdeklődését tükrözi), a cargo gatyát, a fekete leggingset, az egyszerűbb női szabású cipőket, a hosszú szárú csizmát. Inkább a nyári ruhái a nőcisek és csinosak, azokat is szívesen hordja.

Ilyen nő alapból offos minden kicsit is értelmesebb férfi szemében?

ma 02:42
A kérdező szavazást indított:
Férfi vagyok, ennyi alapján még nem dobnám, más tulandonságok jobban foglalkoztatnak.
Férfi vagyok, nekem még tetszene is ez a természetesség/lazaság.
Férfi vagyok, nekem nem kéne ilyen nő, lehet akármilyen szép vagy akármilyen jó a személyisége.
Nő vagyok, úgy veszem észre, hogy ilyen nők is találnak normális párt.
Nő vagyok, úgy veszem észre, hogy az ilyen nőkkel maximum a legkevésbé ápolt, legkevésbé iskolázott réteg áll le (vagy ők sem).
28 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
0%
Te, hogy nézel ki kérdező? Jobb, ignyesebb vagy mint a nő?
ma 02:54
 2/17 A kérdező kommentje:
Én vagyok a nő. 😀
ma 03:01
 3/17 anonim ***** válasza:
0%
Akkor főleg. Tehàt b*zi e vagy? Lipót az biztos vagy ezzel a kérdésessel és íme, hogy legyen válaszod is. Igen, talán, lehet, a fene tudja, de elképzelhető.
ma 03:09
 4/17 A kérdező kommentje:
Jobbulást
ma 03:26
 5/17 anonim ***** válasza:
93%
Az ilyen nő nem igénytelen kategória, hanem teljesen átlagos. A nők 90%-a ilyen.
ma 03:33
 6/17 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom, most abból indulok ki, amit gyk-s körökben igénytelennek nevezni szokás.
ma 03:35
 7/17 anonim ***** válasza:
91%

Karját nem borotválja??? Már az is kötelező? Én még soha nem borotváltam a karomat, főleg hogy nekem is gyenge szőröm van...

Amúgy szerintem nincs veled baj.

ma 04:11
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz látni kellene. Amit írtál az nem igénytelenség hanem elengedés az otthon töltött napon magad. Tiszta,ápolt vagy mikor kilepsz otthonodból akkor miért lennél igénytelen? Elengeded magad mikor otthon vagy és ennyi. Az hogy nem borotvalod magad ott az a te dolgod.
ma 05:05
 9/17 anonim válasza:
0%

Elnézést, ez egy szegsz hirdetés?

Viccelsz? Alvás zavarok és szeretsz "természetes" lenni?

Szeretsd a macskákat, légy 30 vagy alatt és feleségül veszlek. Na jó azért ilyen könnyen nem vagyok kapható. De nekem speciel bejönnek a természetes csajok. 31F

ma 06:40
 10/17 anonim ***** válasza:
0%
Elég igenytelennek hangzik. 😐 Ha kompenzàl a szájával ? Úgy talán megtudnàm szokni. De a napi fürdésre kötelezném.
ma 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!