Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is feltűnt már, hogy a gáz “férfiak” válogatósabbak? Tudni szeretnem miert, ti kire vártok?
Gáz pasi, alatt azokat ertem, akik teljesen ferfiatlanok.
Kulsore is gazul neznek ki,es most nem csak a genetikai adottságokra gondolok,hanem igenytelenek is, tul vekonyak vagy éppen elhízottak. Egyaltalan nem adnak magukra. Büdösek, koszosak, allandoan log ki a cigi a szájukból..Mar a testtartásukbol latszik,hogy SZERENCSETLENEK. A tekintetukbol meg sugárzik az “értelem”
Belso értékeik kb nincsenek 😁 Nem tul értelmesek,legtöbbjüknek meg érettségije sincs es éhbérért dolgoznak(amit altalaban elvernek vmi késdobalos kocsmaba)
Beszelni sem tudnak,csak a haverokkal nagy a szájuk,de pl egy banki ugyintezesnél meg se mernek szólalni..
Szoval ezek ugy kibeszelek/leszoljak a jobbnál jobb nőket, ha kicsi a melle az a baj,ha megcsinaltatta akkor az a baj h nem igazi..Es kozben ezek meg..
Csak rájuk kell nezni?!!!
Remelem páran magukra ismernek es valaszt kapok a kerdesemre🙄
Egyre tobbszor latom facebookon,hogy a bunko, noket le szóló kommentek mogott mind igenytelen,ronda,csóró paraszt van.. ma volt szerencsem egy regi baratnommel talalkozni(sajnos lezulott..) es a barati társaságával es ott is ezt tapasztaltam..nagyon erdekes😁
Nekem viszont van egy pont ilyen barátom. 37 éves, még mindig anyuci pici fia. Segédmunkás, iszik mint a homok, írni olvasni alig tud, hivatalos ügyben agyhalál, sorban állni sem tud, nem megy vásárolni mert sokan vannak, stb.
De neki a magas, nagy mellű kerek fenekű szőke cicababák kellenek (kellenének) , és ha egy nő már elmúlt 30 neki az már öreg. Szóval van benne valami....
Igen.
Akad itt egy pár belőlük GYIK-en.
Az a helyzet, úgy próbálják megmagyarázni a sikertelenségüket, hogy bebeszélik maguknak, hogy a jó csajok amúgy sem kellenének nekik, ettől kicsit jobban érezhetik magukat.
Az egyébként, hogy nincs érettségijük nem mindig játszik sokat, mert nekem is megszakadtak a gimnáziumi tanulmányaim, viszont rengeteget olvastam, tehát művelődtem pl. Stephen Hawking vagy Homérosz művein. Emellé szeretném majd folytatni a tanulást.
Az persze más dolog, ha valaki otthagyta a gimit, és azóta SEMMIT nem tanult, akkor nyilván elhülyült az agya.
Ez szerintem vedekezo reakcio. Ha beismerne, hogy tetszik neki a csaj, akkor ugy a kovetkezo lepes az lenne, hogy oda kene menni hozza beszelgetni. Az pedig a vilag osszedolesevel fenyegetne. Igy marad az, hogy nem tetszik ez, vagy az. A vegen mar tenyleg olyan nevetseges szintre sullyed, hogy aprosagokon kivul semmit nem tud mondani.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!