Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom kapitt az anyjatól egy ezüstrókabundát. Közeleg a születesnapja és meg szeretnem lepni egy hozzá illő csizmaval és kesztyűvel. Lanyok nektek tetszene ez az ajandék?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 9. 11:14
1/19 anonim válasza:
Én már a bundának sem örültem volna, de ez én vagyok.
Ha a barátnődnek ez stílusa, akkor biztos örülni fog nekik, csak találd el az ízlését és illő legyen stílusban a bundához.
Bár lehetne annyi magához való esze, hogy nem támogatja az állatok haszontalan öldöklését azzal, hogy megvesz/elfogad egy bundát, gondolom igazi.
2/19 anonim válasza:
Minden ajándéknak örülök,jöhet minden.
5/19 anonim válasza:
Remélem, nem igazi bunda. Ha igen, akkir hányok tőletek.
6/19 anonim válasza:
Nem tudom, de egy döglött állat alkatrészeit hordani rohadtul gusztustalan.
7/19 anonim válasza:
Bunda helyett inkább kabátot kellett volna írnod, így nagyon el fog menni a kérdés állatvédelem irányba. :)
De attól eltekintve, hogy bundát én se hordanék, maga az ajándékötleted, hogy a kapott ruhához illő kiegészítőket adnál neki, jó.
Kérdés, hogy ismered-e ennyire a barátnőd ízlését, vagy-e ennyire divatikon, hogy eltaláld a tökéletest? :) Vagy úgy vennéd meg, hogy ő választja ki?
8/19 anonim válasza:
Lehet még ilyet kapni? Nincsenek ezek betiltva? És mondjuk inkább lefújnám piros akrilfestékkel!
9/19 anonim válasza:
8.: az astoriánál láttam egy ilyen boltot egyszer. Nagyon nagy volt a kísértés, hogy bemenjek megkérdezni az ott dolgozókat, hogy mit éreznek, hogy ilyen helyen dolgoznak, vagy valakit megüssek...
10/19 anonim válasza:
Betiltanám az összes ilyen boltot aki pedig ilyet készít belőle is ilyet csinálnék sőt élve nyúznám meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!