Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Írjak neki születésnapja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írjak neki születésnapja alkalmából?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel pár hónapig ismerkedtünk de nem lett belőle semmi komoly. Végül én mondtam meg neki pár hete, hogy hagyjuk. Azóta nem beszéltünk, viszont nem haraggal váltunk el.

Holnap lesz a születésnapja, szerintetek felköszöntsem?

2016. márc. 27. 03:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha ismerősök maradtatok, tehát nem lett lenullázva evvel a dolog akkor irjál.

Különben rosszul fog esni neki.

Nekem is mostanában volt. A lánnyal idönként váltunk pár sort, eelfeledkezett a szülinapomrol. (Évek óta köszöntöm.)

Nem lett lezárva véglegesen.

2016. márc. 27. 03:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Én úgy vagyok az ilyesmivel, hogy minek írni. Ha tényleg úgy is érezted, hogy nem érdemes folytatnotok a viszonyt, akkor fölösleges fölkavarni az érzéseit ezzel a felköszöntéssel. Ez az én véleményem. Én ha eddig szakítottam valakivel (vagy velem szakítottak), és sosem folytattam az ilyen felköszöntgetést, meg a "csak úgy ráírok, hogy mi van vele", ha már egyszer vége. Mindenkinek könnyebb így túllépni a dolgon és mielőbb elfelejteni...
2016. márc. 27. 04:32
 3/3 anonim ***** válasza:

Felesleges.

Csak akkor írj,ha kapcsolatban maradtatok.

2016. márc. 27. 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!