Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom kapitt az anyjatól egy ezüstrókabundát. Közeleg a születesnapja és meg szeretnem lepni egy hozzá illő csizmaval és kesztyűvel. Lanyok nektek tetszene ez az ajandék?
Egészségére. Én bundástól dobtam volna ki anyámat a házból egy ilyen "szuper" ajándékötletre.
Ha ő szereti hordani, hajrá, akkor biztosan örülni fog a kiegészítőknek is.
Szerencsére az én anyukám sem szereti ha halott állatokot lát másokon, így eszébe sem jutna ilyen baromságokat venni.
De próbálom beleélni magam a helyzetbe...azt hiszem felgyújtanám. A kesztyűvel és a csizmával együtt.
OFF: Jaahhj ez a nagy felhaborodas a bunda miatt...De megenni megeszitek az allatkakat, igaz? A sonka mitol jobb? Lattatok mar, hogy tartjak a fejosteheneket?
Veganul is szuperul el lehet eldegelni.
ON: Nekem nem. Nem csak az allatvedelem miatt, hanem mert meg soha nem volt olyan pasim, aki eltalalta volna az izlesemet.
ezeket az álszent disznókat LOOOOL
a bunda az rossz, de a bőrcipő amibe minden elegáns hapsi szaladgál az jó, nőknél a bőrcipő csizma is jó a bőrkabát is jó, a bőr üléshuzat is jó
a megevett állat is jó
a bunda az nem jó mert azon látják mi volt aztán sírnak mert meghalt szegény állat. szánalmasok vagytok
ezt üzenem mindenkinek aki itt siránkozott a bundán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!