Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is feltűnt már, hogy a gáz “férfiak” válogatósabbak? Tudni szeretnem miert, ti kire vártok?
Gáz pasi, alatt azokat ertem, akik teljesen ferfiatlanok.
Kulsore is gazul neznek ki,es most nem csak a genetikai adottságokra gondolok,hanem igenytelenek is, tul vekonyak vagy éppen elhízottak. Egyaltalan nem adnak magukra. Büdösek, koszosak, allandoan log ki a cigi a szájukból..Mar a testtartásukbol latszik,hogy SZERENCSETLENEK. A tekintetukbol meg sugárzik az “értelem”
Belso értékeik kb nincsenek 😁 Nem tul értelmesek,legtöbbjüknek meg érettségije sincs es éhbérért dolgoznak(amit altalaban elvernek vmi késdobalos kocsmaba)
Beszelni sem tudnak,csak a haverokkal nagy a szájuk,de pl egy banki ugyintezesnél meg se mernek szólalni..
Szoval ezek ugy kibeszelek/leszoljak a jobbnál jobb nőket, ha kicsi a melle az a baj,ha megcsinaltatta akkor az a baj h nem igazi..Es kozben ezek meg..
Csak rájuk kell nezni?!!!
Remelem páran magukra ismernek es valaszt kapok a kerdesemre🙄
Egyre tobbszor latom facebookon,hogy a bunko, noket le szóló kommentek mogott mind igenytelen,ronda,csóró paraszt van.. ma volt szerencsem egy regi baratnommel talalkozni(sajnos lezulott..) es a barati társaságával es ott is ezt tapasztaltam..nagyon erdekes😁
“azok a ferfiak meg akik jol neznek ki es pénzük is van, maga beosztásban dolgoznak...sztem joggal tehetik meg hogy válogassanak!!
De ezek a fogatlan, falusi parasztok...”
-egy nő
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!