Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkahelyi flörttel kapcsolatosan szeretném kikérni a véleményeteket . Mit tegyek?
Munka kezdés előtt a dohányzóba várom a többieket .
Kb 4 hónappal ezelőtt vettem észre hogy napról-napra egy srác több alkalommal is figyelget egyre többször néz a szemembe .
Egy cégnél dolgozunk de nem egy területen .
Eleinte csak pillantások voltak s utána már szemezések .
Olyan intenzíven csinálta hogy ha nem találkozott a nézésünk akkor addig forgott s nézett amíg nem néztem rá .
Ezt kollégái is észre vették és úgy alakították a helyzetet a szünetben hogy ne tudjuk egymásra nézni .
Utána egy kicsit vissza vett a tempóból s kevesebbet találkoztunk. Ekkor még vidéken lakott a barátnőjével .
De amióta be költöztek vidékről , azóta egyre többet szemezget velem megint de most már körültekintőbben teszi hogy ne vegyék észre a kollégái.
Beszélni nem beszélünk csak szemezünk .
És persze mindent megfigyel ami velem kapcsolatos .
Pl : Milyen cigit szívok , miről beszélgetek stb.
És hogy rá nézek-e ...
Ha tehetjük akkor alkalmazkodunk egymás szünetéhez hogy egyszerre tudjunk kint lenni .
Szerintem egy kis flörtnél több van közöttünk .
Vonzódom hozzá és úgy érzem hogy ő is hozzám.
De nem működne közöttünk egy kapcsolat mivel nagyobb kor különbség van köztünk .
Kb 20 évvel vagyok idősebb tőle .
És persze a kapcsolatába sem szeretnék bekavarni .
De sem ő sem én nem tudjuk megállni hogy ne nézzük egymást .
Sajnos tanácstalan vagyok hogy mit is kellene tennem ebbe a helyzetbe .
Szerintetek lehet ebből valami ?
Mi a véleményetek ?
Várom a normális hangvételű válaszaitokat amit előre is köszönök .
Azert nez mer meg akar fektetni.
Te azert nezed mert megfektetned.
A tobbit dontsd el magad.
Köszönöm az eddigi hozzá szólásokat !
1 válasz : Nem épp ilyen írásra számítottam .
2 Válasz : Nem szeretnék úgy járni !
3 válasz : A válaszod első felében igazad van , de ez az egész flört helyzet nem a kollégáinak műsor .
Hisz már úgy teszi hogy ne vegyék észre !
4 válasz : Igen így van . Csak annyi hogy köszönünk egymásnak . Azon kívül nem beszélgetünk . Csak szemezgetünk .
Közösségi oldalon megtalálni minden infót ... Nem a munkahelyi pletykákból tudok dolgokat .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!