Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nitta21 kérdése:
Esemény utani tablettával kapcsolatosan tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2015. aug. 28. 10:03
1/8 anonim válasza:
Nekem nőtt egy harmadik mellem és összenőtt a szemöldököm.
Csajok, másvalaki?
2/8 anonim válasza:
Teljesen felboritja a hormonhaztartasodat. Nezz utana a neten!
3/8 anonim válasza:
Konkrét tapasztalat nincs, de a esemény utáni egy olyan hormonális rugás a szervezetednek, ami hónapokra felboríthatja a hormonháztartásodat.
4/8 A kérdező kommentje:
Lett valaki töle terhes? Ha igen hány napra vette be a tabit?
2015. aug. 28. 10:48
5/8 A kérdező kommentje:
A neten utána olvasgattam,de azt mondják sokan amit ott olvasok arra igazán ne adjak.
2015. aug. 28. 10:49
6/8 anonim válasza:
TŐLE biztos, hogy senki nem lett terhes. Amúgy 72 órás tablettának is hívják, azaz három napon belül be kell szedni. A neten is utána tudsz olvasni, csak nem mindegy, hol teszed. vannak oldalak, ahol nőgyógyászok adnak válaszokat a kérdésekre, érdemes ott böngészni például.
7/8 anonim válasza:
Én 3 óra múlva vettem be. 1 hét múlva megjött (pedig nem kellett volna), aztán újra megjött a rendes időben.
3 hónapig kimaradt és 2 év kellett, mire újra beállt a ciklusom.
Barátnőmnek semmi baja sem lett tőle.
Szerintem ember és szervezet függő.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szepen:)
Remelem is,hogy biztonságos. Csak olvastam,hogy valaki ettöl is terhes lett.
Ezért gondoltam kiirom.
Én havi elött 2 nappal volltam,szexeltem,hetfön reggel megjött,delben vettem be a tabit,es azota van is nincs is.
2015. aug. 28. 11:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!