Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igénytelen nőt lehet szeretni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igénytelen nőt lehet szeretni?

Figyelt kérdés

Nem igazán sportol, nagyjából átlagos testalkat, de bizonyos keretek között (56-72 kiló) ingadozik a súlya, egy éven belül több kilengés is van akár.

Karját nem borotválja egyáltalán, a lábát és a hónalját sem rutinszerűen, csak ha már kezd feltűnni és kilátszik a ruházatból (de egyébként gyenge, világos a szőrzete akkor is, ha nem nyúl hozzá). A nemi szervén is inkább csak rövidre szereti vágni a szőrt, borotválni nem annyira, bár ebben hajlandó az aktuális párja preferenciájához igazodni. Ha egyedül van otthon napokig, fürdésben kimaradhat egy-egy nap, de emberek közé mindig frissen fürödve, frissen mosott foggal és hajjal, jó vagy semleges illattal megy.

Nem mindig sminkel, amikor igen, akkor is csak alapozó + szempilla szinten. Nincs semmi extra bőrápoló rutin, szimplán csak megtisztítja az arcát. Ruhából a kényelmeset szereti főleg, a nagy pulcsikat (ezeken szokott lenni minta, ami a saját személyes érdeklődését tükrözi), a cargo gatyát, a fekete leggingset, az egyszerűbb női szabású cipőket, a hosszú szárú csizmát. Inkább a nyári ruhái a nőcisek és csinosak, azokat is szívesen hordja.

Ilyen nő alapból offos minden kicsit is értelmesebb férfi szemében?

ma 02:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nem borotvalom a karom

Nem szorzelenitek minden nap hanem igeny szerint

Az intim nalam max trimmelt de inkabb meghagyom, csupaszra soha az igenytelen nalam

Nem aportolok rendszeresen neha kirandulas vagy uszas

De nem is ingadozik a tomegem

Ha otthon vagyok 1-3 nap nalam van olyan h nem furdok - konkretan nem leszek koszos

Arcapolasi rutinom hidegviz szappan.

Smink kivetelesen nagy esemenynel max hetkoznap semmi

Ruhazat hasonlo

De soha nem mondtak ram h igenytelen lennek. Sot a legtobb pasim pont ezeket szerette bennem 🙂

ma 08:16
 12/18 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem nincs itt semmi baj, nekem tökéletesen megfelelne ami itt szerepel.

Vannak a látványos divat dolgoknál sokkal fontosabbak is.

A gond inkább az, hogy ma már nagyon sok mindenki influenszerek tuti tippjei alapján akar megfelelni nem normális dolgoknak, értelmes nőt meg nem lehet megismerni sehol. :(

F

ma 08:27
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

nehogy már ez legyen az átlag hogy csak akkor kezditek el a hónaljszőrt borotválni amikor már kilátszik a ruhán, wtf xd

Férfiként nem teszem ezt.

ma 08:33
 14/18 anonim ***** válasza:
48%

Ez rendben van szerintem.

Én szívesen megismerném a kérdezőt.

Csak gondolom nem ismerkedési céllal írta a kérdést.

Szóval nem zaklatom inkább.

ma 08:33
 15/18 anonim ***** válasza:
Ez nem igénytelenség - az igénytelenség az ápolatlanság és az ízléstelenül és nagyon pongyolán öltözködés. Te csak szimplán nem vagy kifejezetten "nőcis" meg kikent-kifent. A férfiak többségének (értelmes, igényes férfiaknak is, nemcsak a kondenzcsíkos alsós pöriszaftos atlétás egyedeknek meg a csöveseknek) teljesen rendben van egy ilyen nő, ameddig nem öltözködik és jelenik meg kifejezetten férfiasan.
ma 09:28
 16/18 anonim ***** válasza:
43%
Némileg hasonló nő vagyok, tapasztalatból szavaztam az utolsóra. Ma már annyi az állandóan tip-top, "kikerázott" nő, akik "nagyon adnak magukra", edzenek is rendszeresen stb., hogy az számít átlagosnak, alapnak. Ennél kevesebbel csak az a férfi éri be, akinek muszáj = aki annyira gáz, hogy nem "jut" neki más.
ma 09:40
 17/18 anonim ***** válasza:
Szerintem sem igénytelenség ez, hanem egy átlagos normális tisztálkodási rutin, az emberek túlnyomó többségénél ez teljesen jó. Egyedül az öltözködéseden lehetne kicsit nőiesíteni. Persze van a férfiaknak egy kis szelete, akik piperkőc nőre vágynak: műköröm, erős smink, stb (az más kérdés, hogy ezt tudják-e finanszírozni is a nőnek, mert nem olcsó egy kozmetikus, körmös, fodrász manapság..)
ma 10:19
 18/18 anonim ***** válasza:
26%

Nem. Taszító az ilyen nő.

Bár ha részeg lennék, és nagyon kanos lennék, és rám mászna, akkor talán hagynám, hogy orálisan kielégítsen.

ma 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!